در اصل توسط abolfazl49 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط abolfazl49 پست شده است View Postآگهي تمديدشو تو روزنامه اطلاعات امروز زده تا تاريخ 3بهمن تمديد شده
من که الان 90 درصد سبدم وپست و پسهندح هست
ده درصد مابقی شامل سمگا و ثشرق و یکی دوتا سهم دیگست
البه پسهند ح رو یکی دوروزه میفروشم
همین الان اگر بفروشم 16درصد از دیروز سود کرده(خرید دیروز از صف فروش در 191;)درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Postفکر کنم امروز مفید مشکل پیدا کرده چون سیستم من هم همین خطا ها رو میده[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
-
خرید یه پله خبهمن رو 215-216 ;) شروع خرید ها در گروه خودرو با دید دو ماهه دیگه از بهمن به بعد استارت رو میزنه این گروه (-:///
نظر
-
خرید یه کوچولو غشهد.... نکات سهم:
گزارش بد 6 و احتمالا 9 ماهه
کمبود شناور
کف حدود 110 تومانی
فعال بودن سهامدار حقیقی رو سهم
فروش واحد های مشهد و دفتر تهران و سود غیر عملیاتی خوب....
10% سود حتوکاهام رو میدم به این ببینم میتونه 10-15% نوسان بده یا نه....خیلی وقته وارد یه همچین سهمایی نشده بودم....
ضمنا احتمالا روش ضرر میدم و اصلا به دوستان توصیه به خرید نمیکنم چون دارم بر اساس 2 تا شایعه میخرم....
و اینکه منفی کامل فردا خرید بهتریه که من اونجا خرید میکنم
یا حق
نظر
-
پيغامهاي ناظر بازار
توقف نمادهاي معاملاتي خشرق،سهرمز،وتوصا،پسهندح
به اطلاع مي رساند، در پايان معاملات امروز نماد معاملاتي شركتهاي سيمان هرمزگان ، سرمايه گذاري توسعه صنعتي ايران جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه به منظور تصويب صورتهاي مالي و الكتريك خودرو شرق جهت برگزاري مجمع عمومي عادي بطور فوق العاده بمنظور انتخاب اعضاي هيات مديره و حق تقدم شركت صنايع لاستيكي سهند با توجه به پايان مهلت پذيره نويسي، متوقف خواهند شد.مديريت بازارزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
توقف نمادهاي معاملاتي خشرق،سهرمز،وتوصا،پسهندح
به اطلاع مي رساند، در پايان معاملات امروز نماد معاملاتي شركتهاي سيمان هرمزگان ، سرمايه گذاري توسعه صنعتي ايران جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه به منظور تصويب صورتهاي مالي و الكتريك خودرو شرق جهت برگزاري مجمع عمومي عادي بطور فوق العاده بمنظور انتخاب اعضاي هيات مديره و حق تقدم شركت صنايع لاستيكي سهند با توجه به پايان مهلت پذيره
نويسي، متوقف خواهند شد.
همون طور که میشد حدس زد اطلاعیه مبنی بر توقف اومد
مقدارشو در صف خرید فروختم تا پایینتر اگر اومد همین امروز جایگزین کنم اگرم نیومد که همون تعدادی که دارم بستمهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postالبته با توجه به اینکه هنوز اطلاعیه در کدال نیومده احتمال زیاد پیغام ناظر مبنی بر توقف نماد معاملاتی پسهندح میخواد بیاد
که با اومدن اون احتمالا بشه پایینتر هم خرید چون یه عده میترسن میفروشن
ولی امروز صبح هم مجدد با شرکت تماس داشتم و با قاطعیت گفت تمدید شددر اصل توسط rezi پست شده است View Postتوقف نمادهاي معاملاتي خشرق،سهرمز،وتوصا،پسهندح
این مگه تمدید نشده بود؟؟؟؟؟؟؟درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
نظر