امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3441

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

_ خرید خاور 346 تومنی یک مرحله

اصلاح زمانی بازار که معمولآ از 5 ماه بیشتر عدول نمیکنه داره تموم میشه و زمان استارت رشد بازار نزدیک هستش و همین امروز و فردا باید جهت اصلی بازار مشخص بشه... نظر شخصی

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3441

_ خرید خاور 341 تومانی یک مرحله دیگه با حجم دو برابری خرید اولی

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4718

خگستر خرید شد .

نظر

• naderi1
          ستاره‌دار(26)
          • Sep 2020
          • 792

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
          زنجان خریدیم اساسی !
          سلام
          بنطرم مثل دیگر خربدهایتان در این سهم بفکر نوسان نباشید!
          خود من حق زنجان را ۹۰ تا ۱۰۰ عمدتا خربدم و چهارشنبه هم از صف فروش اضافه کردم

ببینید کدام استاد سهم را رویش تاکید کرده و سوابق نشان میدهد که روی هرسهمی چنین نمیگوید. البته باید خودمان هم بررسی کنیم.

باز تصمیم با خودتان و هرطور صلاح میدانی

برخی سابقه شان طوریست که چشم بسته اگر عکس انرا عمل کنیم موفقیت است.

خودمان ممکن است وقت نکنیم هرسهمی را وقت زیاد اختصاص دهیم
          ولی وقتی کسی که مورد اعتماد است چرا استفاده نکنیم.

البته چون میدانم شما معمولا بیشتر از چندروز با سهم نمیمانید گفتم!
          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3441

خاور داره پولبک میزنه به کف قبلی خودش یعنی قیمت 336 تومان! امروز یا فردا این کف رو خواهد دید و تو این قیمت بسیار ارزنده هستش برای خرید دفعه قبلی از 336 تومان تا 390 تومان رفت و یک نوسان کوچیک داد

نظر

• سهامدار 67
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 3441

امروز همه باقیمانده موجودی ریالی دارائی سبدم رو تبدیل به صندوق کمند کردم تا فردا دوباره فروش بزنم و تفاوتش واریز بشه به حسابم چون کمی پول لازم شدم والا کلی خرید میزدم تو سهمهایی از قبیل شیران 448 تومنی و فسپای 741 تومنی خاور 337 تومنی و حتی آبین 500 تومنی امیدوارم فردا هم فرصت بشه تو همین رنج قیمتی و حتی پایین تر سهمهای مذکور خریداری بشه

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

میانگین هفتگی معاملات خرد- ارزش معاملات ریالی هفته سوم مهر ماه 1402 با 4060 میلیارد تومان هفته خود را آغاز کرد.

میانگین هفتگی معاملات خرد- ارزش معاملات دلاری هفته سوم مهر ماه 1402 با 81 میلیون دلار هفته خود را آغاز کرد.

نظر

• اوشنوس
                  ستاره دار(3)
                  • Dec 2015
                  • 880

خرید بوعلی

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

سهامدار 67
                    قلی جان یه تاپیک برای خودت بزن کمتر بپاش این ور اونور شاید بقیه هم بخواهند از این تاپیک و تاپیک های دیگه استفاده درست و مفید داشته باشند و نخوان با خوندن مطالب ارسالی شما مسموم و دچار تهوع بشوند.

خدا به ما صبر بده

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                      ستاره‌دار(2)
                      • Jan 2022
                      • 1030

مجموعا 5.5 میلیون سهم زنجان خرید شد.
                      آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2023/10/08, 09:18.

نظر

• Omid_Khan
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 714

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                        سهامدار 67
                        قلی جان یه تاپیک برای خودت بزن کمتر بپاش این ور اونور شاید بقیه هم بخواهند از این تاپیک و تاپیک های دیگه استفاده درست و مفید داشته باشند و نخوان با خوندن مطالب ارسالی شما مسموم و دچار تهوع بشوند.

خدا به ما صبر بده

از نظر شما، مشکل نوشته های سهامدار 67، در این تاپیک چیه؟!
                        این تاپیک "امروز چه کردید؟ چرا؟" که اسم و عنوانش داره میگه، امروز یا این هفته یا این روزها چه کردید در بورس؟ چی فروختید، چی خریدید! خوب، سهامدار 67 هم که داره درباره خرید-فروش هاش در این تاپیک میگه و در کنارش برخی هم از مطالبش استفاده میکنن، مثل خود من؛ خوب مشکل کار کجاست؟! مگه خارج از تاپیک نوشته؟!
                        لطفا اگه واقعا دلیل درستی ندارید که مطالب ایشون مشکل ساز شده، کاری نکنید که ایشون و بقیه دوستان از نوشتن مطالب مفید، منصرف بشن!

نظر

• Omid_Khan
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 714

- فروش بخشی از سهام کاما با 12% ضرر و بجای آن خرید سهم شکام در قیمت 870 تومن، با معیار "قدرت بالای خریدار، سرانه بالای خریدار (راهبرد آقای امیر محمد)" و وضعیت خوب "چارت تکنیکال" (واکنش به حمایت قوی 850 تومن).

- دو تا سهم دیگه هم امروز به چشم من خورد که برگشت خوبی داشتن از نقاط حمایتی خیلی خوب: وگستر که از 1800 تومن برگشت قوی داشت و ثتران که از قیمت 600 تومان خیلی قوی برگشت! (وپویا هم نشانه های خوبی نشون میداد!)
                          البته ثتران صف خیلی سنگینی براش درست شد و نمیشد خرید ولی فکر میکنم فردا راحت بشه خرید (قابل توجه آقای امید آزاد که چند وقت پیش ثتران را فروخته بود و الان میتونه در قیمت پایینتر جایگزین کنه!)

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3750

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                            - فروش بخشی از سهام کاما با 12% ضرر و بجای آن خرید سهم شکام در قیمت 870 تومن، با معیار "قدرت بالای خریدار، سرانه بالای خریدار (راهبرد آقای امیر محمد)" و وضعیت خوب "چارت تکنیکال" (واکنش به حمایت قوی 850 تومن).

- دو تا سهم دیگه هم امروز به چشم من خورد که برگشت خوبی داشتن از نقاط حمایتی خیلی خوب: وگستر که از 1800 تومن برگشت قوی داشت و ثتران که از قیمت 600 تومان خیلی قوی برگشت! (وپویا هم نشانه های خوبی نشون میداد!)
                            البته ثتران صف خیلی سنگینی براش درست شد و نمیشد خرید ولی فکر میکنم فردا راحت بشه خرید (قابل توجه آقای امید آزاد که چند وقت پیش ثتران را فروخته بود و الان میتونه در قیمت پایینتر جایگزین کنه!)

درود ...اتفاقا ..از دیروز تو تدارک پیدا کردن نقدینگی بودم که بتونم خرید بزنم که به موقع نتونستم حساب رو شارژ کنم ...و پشت صف موندم ..علت صف خرید امروز هم خبر برکزاری دادگاه مدیران سابق شرکت و بانک مسکن بود که زمین های شهریار رو بالا کشیده بودن وقرار هست در دادگاه ویژه جرایم اقتصادی روز ۱۹ این ماه تعیین تکلیف بشه ...ظاهرا سازوکار این دادگاه طوری هست که رای ضمن یک جلسه صادر میشه و تجدید نظری در کار نیست ..ولی خوب سوابق این سهم نشون داده که حقوقی دست و دلبازی داره ..امروز هم اگر با سازمان رودربایستی نداشت بازارگردانش سمت عرضه رو صف کرده بود !!

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3750

جلسه رسیدگی به اتهامات مدیران ارشد بانک مسکن در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی در ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۱۹ در شعبه ۱۰۶۳ دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی برگزار میگردد

دادگاه علنی برگزار میشود و حضور حداکثری خبرنگاران رسانه ها و سهامداران توصیه میشود

در پستهای قبلی این کانال میتوانید ملاحظه فرمایید که چگونه ۱ میلیون متر مربع زمین در بهترین جای شهریار به این مدیران دولتی واگذار گردید به قیمت ۸۵ میلیارد تومان با اقساط ۲ ساله

آدرس دادگاه : تهران،خیابان خیام شمالی، ضلع شمالی مجتمع قضایی امام خمینی(ره)، مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی

شماره تماس: 39916-021

نظر

• امیر محمد ۲
                                عضو فعال
                                • Jun 2019
                                • 789

استراژی بنده فعلا نقد ماندن است
                                که کار خیلی سختیه برای من

مدام وسوسه میشم...بعد شیطان رو لعنت میکنم
                                البته دیروز تو صف فروش فروختم با ضرر 10 درصدی رو کل سرمایه
                                اولویت اول باید حفظ سرمایه باشه
                                در وافع سرمایه کم من ‌، حکم فشنگ داره برا من در یک جنگ نابرابر ...یعنی بورس
                                بورس همیشه هست ، اینکه ما مدام سهامدار باشیم ‌ و یا اینکه هی سهام عوض کنیم‌ در این برهه بنظرم کار درستی نمیاد
                                فرصت هست، استرس ، پر یشانی ‌ دستپاچگی،
                                جز اینکه به خودمون و سرمایه مون آسیب بزنیم
                                هیچ ثمره ای نداره
                                این نظر منه ، ممکنه صد درصد اشتباه باشه

کمی به خودم استراحت میدم، هیچ اتفاقی نمیافته

یا علی

نظر

در حال کار...
                                X