امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • دی ۱۳۸۹
    • ۳۴۹۵

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

_ خرید خاور ۳۴۶ تومنی یک مرحله

اصلاح زمانی بازار که معمولآ از ۵ ماه بیشتر عدول نمیکنه داره تموم میشه و زمان استارت رشد بازار نزدیک هستش و همین امروز و فردا باید جهت اصلی بازار مشخص بشه... نظر شخصی

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • دی ۱۳۸۹
      • ۳۴۹۵

_ خرید خاور ۳۴۱ تومانی یک مرحله دیگه با حجم دو برابری خرید اولی

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • آذر ۱۳۹۷
        • ۴۷۴۳

خگستر خرید شد .

نظر

• naderi1
          ستاره‌دار(۲۶)
          • شهریور ۱۳۹۹
          • ۷۹۲

در اصل توسط رادین۱ پست شده است مشاهده پست
          زنجان خریدیم اساسی !
          سلام
          بنطرم مثل دیگر خربدهایتان در این سهم بفکر نوسان نباشید!
          خود من حق زنجان را ۹۰ تا ۱۰۰ عمدتا خربدم و چهارشنبه هم از صف فروش اضافه کردم

ببینید کدام استاد سهم را رویش تاکید کرده و سوابق نشان میدهد که روی هرسهمی چنین نمیگوید. البته باید خودمان هم بررسی کنیم.

باز تصمیم با خودتان و هرطور صلاح میدانی

برخی سابقه شان طوریست که چشم بسته اگر عکس انرا عمل کنیم موفقیت است.

خودمان ممکن است وقت نکنیم هرسهمی را وقت زیاد اختصاص دهیم
          ولی وقتی کسی که مورد اعتماد است چرا استفاده نکنیم.

البته چون میدانم شما معمولا بیشتر از چندروز با سهم نمیمانید گفتم!
          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • دی ۱۳۸۹
            • ۳۴۹۵

خاور داره پولبک میزنه به کف قبلی خودش یعنی قیمت ۳۳۶ تومان! امروز یا فردا این کف رو خواهد دید و تو این قیمت بسیار ارزنده هستش برای خرید دفعه قبلی از ۳۳۶ تومان تا ۳۹۰ تومان رفت و یک نوسان کوچیک داد

نظر

• سهامدار 67
              عضو فعال
              • دی ۱۳۸۹
              • ۳۴۹۵

امروز همه باقیمانده موجودی ریالی دارائی سبدم رو تبدیل به صندوق کمند کردم تا فردا دوباره فروش بزنم و تفاوتش واریز بشه به حسابم چون کمی پول لازم شدم والا کلی خرید میزدم تو سهمهایی از قبیل شیران ۴۴۸ تومنی و فسپای ۷۴۱ تومنی خاور ۳۳۷ تومنی و حتی آبین ۵۰۰ تومنی امیدوارم فردا هم فرصت بشه تو همین رنج قیمتی و حتی پایین تر سهمهای مذکور خریداری بشه

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(۶)
                • شهریور ۱۳۹۹
                • ۵۲۳۶

میانگین هفتگی معاملات خرد- ارزش معاملات ریالی هفته سوم مهر ماه ۱۴۰۲ با ۴۰۶۰ میلیارد تومان هفته خود را آغاز کرد.

میانگین هفتگی معاملات خرد- ارزش معاملات دلاری هفته سوم مهر ماه ۱۴۰۲ با ۸۱ میلیون دلار هفته خود را آغاز کرد.

نظر

• اوشنوس
                  ستاره دار(۳)
                  • آذر ۱۳۹۴
                  • ۹۰۵

خرید بوعلی

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • بهمن ۱۳۹۳
                    • ۲۶۰۳

سهامدار ۶۷
                    قلی جان یه تاپیک برای خودت بزن کمتر بپاش این ور اونور شاید بقیه هم بخواهند از این تاپیک و تاپیک های دیگه استفاده درست و مفید داشته باشند و نخوان با خوندن مطالب ارسالی شما مسموم و دچار تهوع بشوند.

خدا به ما صبر بده

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                      ستاره‌دار(۲)
                      • دی ۱۴۰۰
                      • ۱۰۳۰

مجموعا ۵.۵ میلیون سهم زنجان خرید شد.
                      آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ ۱۴۰۲/۰۷/۱۶، ۰۹:۱۸.

نظر

• Omid_Khan
                        عضو فعال
                        • آذر ۱۳۹۹
                        • ۷۱۴

در اصل توسط Senator۱۹۸۹ پست شده است مشاهده پست
                        سهامدار ۶۷
                        قلی جان یه تاپیک برای خودت بزن کمتر بپاش این ور اونور شاید بقیه هم بخواهند از این تاپیک و تاپیک های دیگه استفاده درست و مفید داشته باشند و نخوان با خوندن مطالب ارسالی شما مسموم و دچار تهوع بشوند.

خدا به ما صبر بده

از نظر شما، مشکل نوشته های سهامدار ۶۷، در این تاپیک چیه؟!
                        این تاپیک "امروز چه کردید؟ چرا؟" که اسم و عنوانش داره میگه، امروز یا این هفته یا این روزها چه کردید در بورس؟ چی فروختید، چی خریدید! خوب، سهامدار ۶۷ هم که داره درباره خرید-فروش هاش در این تاپیک میگه و در کنارش برخی هم از مطالبش استفاده میکنن، مثل خود من؛ خوب مشکل کار کجاست؟! مگه خارج از تاپیک نوشته؟!
                        لطفا اگه واقعا دلیل درستی ندارید که مطالب ایشون مشکل ساز شده، کاری نکنید که ایشون و بقیه دوستان از نوشتن مطالب مفید، منصرف بشن!

نظر

• Omid_Khan
                          عضو فعال
                          • آذر ۱۳۹۹
                          • ۷۱۴

- فروش بخشی از سهام کاما با ۱۲% ضرر و بجای آن خرید سهم شکام در قیمت ۸۷۰ تومن، با معیار "قدرت بالای خریدار، سرانه بالای خریدار (راهبرد آقای امیر محمد)" و وضعیت خوب "چارت تکنیکال" (واکنش به حمایت قوی ۸۵۰ تومن).

- دو تا سهم دیگه هم امروز به چشم من خورد که برگشت خوبی داشتن از نقاط حمایتی خیلی خوب: وگستر که از ۱۸۰۰ تومن برگشت قوی داشت و ثتران که از قیمت ۶۰۰ تومان خیلی قوی برگشت! (وپویا هم نشانه های خوبی نشون میداد!)
                          البته ثتران صف خیلی سنگینی براش درست شد و نمیشد خرید ولی فکر میکنم فردا راحت بشه خرید (قابل توجه آقای امید آزاد که چند وقت پیش ثتران را فروخته بود و الان میتونه در قیمت پایینتر جایگزین کنه!)

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • شهریور ۱۳۹۹
                            • ۴۱۸۹

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است مشاهده پست
                            - فروش بخشی از سهام کاما با ۱۲% ضرر و بجای آن خرید سهم شکام در قیمت ۸۷۰ تومن، با معیار "قدرت بالای خریدار، سرانه بالای خریدار (راهبرد آقای امیر محمد)" و وضعیت خوب "چارت تکنیکال" (واکنش به حمایت قوی ۸۵۰ تومن).

- دو تا سهم دیگه هم امروز به چشم من خورد که برگشت خوبی داشتن از نقاط حمایتی خیلی خوب: وگستر که از ۱۸۰۰ تومن برگشت قوی داشت و ثتران که از قیمت ۶۰۰ تومان خیلی قوی برگشت! (وپویا هم نشانه های خوبی نشون میداد!)
                            البته ثتران صف خیلی سنگینی براش درست شد و نمیشد خرید ولی فکر میکنم فردا راحت بشه خرید (قابل توجه آقای امید آزاد که چند وقت پیش ثتران را فروخته بود و الان میتونه در قیمت پایینتر جایگزین کنه!)

درود ...اتفاقا ..از دیروز تو تدارک پیدا کردن نقدینگی بودم که بتونم خرید بزنم که به موقع نتونستم حساب رو شارژ کنم ...و پشت صف موندم ..علت صف خرید امروز هم خبر برکزاری دادگاه مدیران سابق شرکت و بانک مسکن بود که زمین های شهریار رو بالا کشیده بودن وقرار هست در دادگاه ویژه جرایم اقتصادی روز ۱۹ این ماه تعیین تکلیف بشه ...ظاهرا سازوکار این دادگاه طوری هست که رای ضمن یک جلسه صادر میشه و تجدید نظری در کار نیست ..ولی خوب سوابق این سهم نشون داده که حقوقی دست و دلبازی داره ..امروز هم اگر با سازمان رودربایستی نداشت بازارگردانش سمت عرضه رو صف کرده بود !!

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • شهریور ۱۳۹۹
                              • ۴۱۸۹

جلسه رسیدگی به اتهامات مدیران ارشد بانک مسکن در دوره ریاست جمهوری حسن روحانی در ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۷/۱۹ در شعبه ۱۰۶۳ دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی برگزار میگردد

دادگاه علنی برگزار میشود و حضور حداکثری خبرنگاران رسانه ها و سهامداران توصیه میشود

در پستهای قبلی این کانال میتوانید ملاحظه فرمایید که چگونه ۱ میلیون متر مربع زمین در بهترین جای شهریار به این مدیران دولتی واگذار گردید به قیمت ۸۵ میلیارد تومان با اقساط ۲ ساله

آدرس دادگاه : تهران،خیابان خیام شمالی، ضلع شمالی مجتمع قضایی امام خمینی(ره)، مجتمع تخصصی ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی

شماره تماس: ۳۹۹۱۶-۰۲۱

نظر

• امیر محمد ۲
                                عضو فعال
                                • خرداد ۱۳۹۸
                                • ۷۸۹

استراژی بنده فعلا نقد ماندن است
                                که کار خیلی سختیه برای من

مدام وسوسه میشم...بعد شیطان رو لعنت میکنم
                                البته دیروز تو صف فروش فروختم با ضرر ۱۰ درصدی رو کل سرمایه
                                اولویت اول باید حفظ سرمایه باشه
                                در وافع سرمایه کم من ‌، حکم فشنگ داره برا من در یک جنگ نابرابر ...یعنی بورس
                                بورس همیشه هست ، اینکه ما مدام سهامدار باشیم ‌ و یا اینکه هی سهام عوض کنیم‌ در این برهه بنظرم کار درستی نمیاد
                                فرصت هست، استرس ، پر یشانی ‌ دستپاچگی،
                                جز اینکه به خودمون و سرمایه مون آسیب بزنیم
                                هیچ ثمره ای نداره
                                این نظر منه ، ممکنه صد درصد اشتباه باشه

کمی به خودم استراحت میدم، هیچ اتفاقی نمیافته

یا علی

نظر

در حال کار...