کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تقدم برکت امروز بسته میشه با خرید و واریز مبلغ اسمی 100 که تا فردا مهلت داره ، سهم را 20% زیر میشه خرید و برابر با ابان سال گذشته و شاخص 1200
از تقدم نفرت دارم ولی این یکی چون بازار افت خودشو کرده و در موقعیت بدی نیست و برکت را در واقع برابر با ابان سال گذشته و تعدیل شده 1000 میشه خرید ، شاید بد نباشه
من مقداری امروز خریدم و پول هم واریز میکنم
البته مورد زیاد است و خرید هم داشتم دیروز و امروز ولی این یکی را با دید میان یا بلند مدت گفتم . میان مدت اجباری
تا اسفند یا فروردین که به سهم تبدیل میشه
تا 2 ماه دیگه که حراج حق ها شروع میشه فکر میکنم دیگه رو این قیمتها نباشه
تاریخ 3 ابان و جو نا امیدی ها و جنگ و ...
و کامنت محسن خان که چندان مساعد نبود
در این بازار همیشه نباید و نمیشه رفت رو بنیادی و زوم کلی داشت روی این موضوع
بنیادی های بسیار محکم شما را در منفی ها دچار زیان نمیکند یا زیان جزئی است ولی در رشد و صعودهای حتی مقطعی ، سود چندانی نمیرسونه . باید هر دو طرف داستان را نگریست
حق برکت حتی بدون واریز پول هم 40% شیرین داره
روز اخر 370 راحت میشد خرید و با جو مثبتی که روی سهمش برقرار است به نظر میاد در بدترین حالت 500 تا 520 خریدار داشته باشه . 345 میل حق هم استفاده نشده باقیست
9.65 میلیارد حق را پول واریز کردند
حق تقدم توفیق اجباری است اگر بگیره و بازار خوب باشه . چون شما اجبارا باید بمونی باهاش و دست بی قرار باعث نمیشه از سود جا بمونی
تاریخ 3 ابان و جو نا امیدی ها و جنگ و ...
و کامنت محسن خان که چندان مساعد نبود
در این بازار همیشه نباید و نمیشه رفت رو بنیادی و زوم کلی داشت روی این موضوع
بنیادی های بسیار محکم شما را در منفی ها دچار زیان نمیکند یا زیان جزئی است ولی در رشد و صعودهای حتی مقطعی ، سود چندانی نمیرسونه . باید هر دو طرف داستان را نگریست
حق برکت حتی بدون واریز پول هم 40% شیرین داره
روز اخر 370 راحت میشد خرید و با جو مثبتی که روی سهمش برقرار است به نظر میاد در بدترین حالت 500 تا 520 خریدار داشته باشه . 345 میل حق هم استفاده نشده باقیست
9.65 میلیارد حق را پول واریز کردند
حق تقدم توفیق اجباری است اگر بگیره و بازار خوب باشه . چون شما اجبارا باید بمونی باهاش و دست بی قرار باعث نمیشه از سود جا بمونی
درود بیفور جان ممنون ازشما . حقیر استفاده کردم .. قبلا هم که حق معرفی نمودید عالی بود (گرچه حق ها ریسک وداستان خودش داره )
بعد از یک اصلاح عمیق و صف فروشهای پی در پی بلاخره امروز صف خرید بست خریداران دیروز از صف فروش برندگان امروز خواهند بود یک سهم بازیگر محور و پروژه ای می تواند تا مدتها قفل در صف خرید باشد و کما فی سابق سودهای سرشاری نصیب خریدارانش کند
---------------------------------------
خرید خوساز تو منفی
خرید فپنتا تو منفی
خرید کفرا تو منفی
-------------------------------------
تو واچ لیست
بترانس
توسن
فروش غشهد 419 تومان
فعلا با سپاها سهامداری میکنیم سهمی که امسال متونه بین 450 تا 550 تومان سود بسازه با افزایش نرخ 30 درصدی پیش رو و دلار 40 تا 43 هزار نیمایی
قیمت 2075 تومان
نظر