امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • b4city
    عضو فعال
    • آبان ۱۳۹۹
    • ۴۲۶۷

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در مورد چرتکه انداختن ....
    سهم کم ریسک باید خرید بخصوص اگر قصد ماندن میان مدت یا طولانی مدت داریم
    یه مثال از دوست عزیزمون جناب امید ازاد بزنم
    فقط نمونه و مثال است . به هیچ وجه قصد زیر سوال بردن یا نکوهش نیست

هر چند بازار در چند روز گذشته ریزشی بوده و نیک بنگرید کم ریسک ها یا نمیریزند یا درصد های جزئی بالا پائین میشن
    دوستمون ثتران را با اعتبار !!!! بنا به گفته خودشون اندکی بالاتر از ۹۰۰ خرید کردند . همون روز قصد داشتم بگم اشتباه میکنید ولی به دلایلی نگفتم
    گفتن من حکم نیست . من چیزی هالیم نیست ولی حداقل اینه که شاهرگم برود در فضای مجازی هرگز منافع شخصی خودم را اولویت قرار نداده و نخواهم داد . با حسن نیت با سواد اندکم نظر میدم

خب چرتکه را بیارید یه دستی بهش بزنیم و چهار تا مهره بالا پائین کنیم ببینیم چی میشه
    ثتران با شاخص ۲۵۰۰ نیمه اردیبهشت اندکی بالاتر از ۸۰۰ بوده
    هیچ تحولی هم در شرکت های ساختمانی رخ نداده . ثتران هم مدتهای مدیدی است زیان ده است

همون فساد های بی نهایت مالی و عدم شفافیت در گزارش ها و عدم توانائی در سود سازی مطابق با تورم در ملک و مسکن .... ملک و مسکن سر به فلک هم بکشد که کشیده ، بازم اینها یا زیان میسازند یا سود لاک پشتی

فقط سهامشون به دلیل جا ماندگی بیش از حد از تورم ۱۵ سال گذشته ، رشد های بیشتری از متوسط بازار داشتند ولی دیگه نه اونقدر که شما سهم را بالاتر از شاخص ۲۵۰۰ بخری در حالی که بخش بزرگی از بازار همین الان هم با شاخص ۲۱۶۰ فروردین مچ نیست و زیر هستند
    چرتکه میگه این ریسک داره . بازار شل کنه این بیشتر شل میشه

دوست دیگرمون کرومیت را اضافه کرده . اینو امروز در مثبت کامل باید ردش کنی اضافه کردن دیگه چیه . در ۲۰ روز گذشته که کلیت بازار یا درجا یا منفی بوده این بیخودی ۵۰% رشد کرده !!!
    وسط بازار هم بسته شده به ظن دستکاری !!!

نمیدونم رو چه حساب کتابی این خریدهای پر ریسک را انجام میدید و به اشتراک هم گذاشته میشه
    نظر با حسن نیت است . قصد دخالت نیست

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • آبان ۱۳۹۹
      • ۴۲۶۷

در اصل توسط amirardalan پست شده است مشاهده پست
      سلام لطفا بفرمایید تا کی حراج ادامه دارد ممنون.
      درود
      تا ۲۰ دی
      ۲۰۰ میلیون حق دیگه باقی مونده و فکر میکنم نهایتش ۴۲۰ باشد
      فردا پس فردا ( شنبه ) اگر بازار ارام گیرد و سهم اصلی هم زیر ۶۵۰ نیاد ، ممکنه همین ۴۳۰ هم دیگه امکان خریدش نباشد
      امروز ۱۲۵ میلیون حق درو شد

نظر

• amirardalan
        عضو عادی
        • مرداد ۱۳۹۰
        • ۱۳۰

در اصل توسط b۴city پست شده است مشاهده پست
        درود
        تا ۲۰ دی
        ۲۰۰ میلیون حق دیگه باقی مونده و فکر میکنم نهایتش ۴۲۰ باشد
        فردا پس فردا ( شنبه ) اگر بازار ارام گیرد و سهم اصلی هم زیر ۶۵۰ نیاد ، ممکنه همین ۴۳۰ هم دیگه امکان خریدش نباشد
        امروز ۱۲۵ میلیون حق درو شد
        سپاسگزارم.

نظر

• سهامدارعمده
          عضو فعال
          • دی ۱۴۰۰
          • ۱۱۹۸

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است مشاهده پست
          ورود ۲ حقیقی خوشنام به وساخت رو به فال نیک میگیریم.

همه منتظر عبور از ۲۴۰ هستن ولی مثل آبخوردن پودر میکنه
          ماشالله وساخت
          انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• محمد1339
            عضو فعال
            • خرداد ۱۳۹۸
            • ۵۸۲

در اصل توسط محمد۱۳۳۹ پست شده است مشاهده پست
            غپاک...بررسی
            در اصل توسط محمد۱۳۳۹ پست شده است مشاهده پست
            امروز هم غپاک حجم خوبی معامله شد با مثبت عالی
            همچنین غدام.........درصدی حقیقی هم اضاف کرده

شیر مادر ونان پدر حلالتان....حجم عالی وصف تمام/:.nono.:/

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • شهریور ۱۳۹۹
              • ۴۱۸۹

در اصل توسط b۴city پست شده است مشاهده پست
              در مورد چرتکه انداختن ....
              سهم کم ریسک باید خرید بخصوص اگر قصد ماندن میان مدت یا طولانی مدت داریم
              یه مثال از دوست عزیزمون جناب امید ازاد بزنم
              فقط نمونه و مثال است . به هیچ وجه قصد زیر سوال بردن یا نکوهش نیست

هر چند بازار در چند روز گذشته ریزشی بوده و نیک بنگرید کم ریسک ها یا نمیریزند یا درصد های جزئی بالا پائین میشن
              دوستمون ثتران را با اعتبار !!!! بنا به گفته خودشون اندکی بالاتر از ۹۰۰ خرید کردند . همون روز قصد داشتم بگم اشتباه میکنید ولی به دلایلی نگفتم
              گفتن من حکم نیست . من چیزی هالیم نیست ولی حداقل اینه که شاهرگم برود در فضای مجازی هرگز منافع شخصی خودم را اولویت قرار نداده و نخواهم داد . با حسن نیت با سواد اندکم نظر میدم

خب چرتکه را بیارید یه دستی بهش بزنیم و چهار تا مهره بالا پائین کنیم ببینیم چی میشه
              ثتران با شاخص ۲۵۰۰ نیمه اردیبهشت اندکی بالاتر از ۸۰۰ بوده
              هیچ تحولی هم در شرکت های ساختمانی رخ نداده . ثتران هم مدتهای مدیدی است زیان ده است

همون فساد های بی نهایت مالی و عدم شفافیت در گزارش ها و عدم توانائی در سود سازی مطابق با تورم در ملک و مسکن .... ملک و مسکن سر به فلک هم بکشد که کشیده ، بازم اینها یا زیان میسازند یا سود لاک پشتی

فقط سهامشون به دلیل جا ماندگی بیش از حد از تورم ۱۵ سال گذشته ، رشد های بیشتری از متوسط بازار داشتند ولی دیگه نه اونقدر که شما سهم را بالاتر از شاخص ۲۵۰۰ بخری در حالی که بخش بزرگی از بازار همین الان هم با شاخص ۲۱۶۰ فروردین مچ نیست و زیر هستند
              چرتکه میگه این ریسک داره . بازار شل کنه این بیشتر شل میشه

دوست دیگرمون کرومیت را اضافه کرده . اینو امروز در مثبت کامل باید ردش کنی اضافه کردن دیگه چیه . در ۲۰ روز گذشته که کلیت بازار یا درجا یا منفی بوده این بیخودی ۵۰% رشد کرده !!!
              وسط بازار هم بسته شده به ظن دستکاری !!!

نمیدونم رو چه حساب کتابی این خریدهای پر ریسک را انجام میدید و به اشتراک هم گذاشته میشه
              نظر با حسن نیت است . قصد دخالت نیست
              سلام..وارادت ...حالا درسته تو دوتا جبهه متفاوت هستیم!! ولی اینقدرا هم به درد نخور نیستیم ما رو دور ننداز ?
              بله ...اون روز یه مقدار اعتباری اضافه شد ..ولی از قبل هم داشتم تمام شده اش پایین هست ...اون روز هم ..یه حقوقی رکب زد و سهم رو کشید پایین ..وگرنه با توجه به باقی همگروهی و زیرمجموعه های ثمسکن ..باید حالا حالاها پایین نمی اومد..هرچند اداره و مدیریت شرکت هم تو لفت و لیس و سو مدیریت و تبانی خلاصه شده ...
              این سهم گیرش فعلا جریان دادگاه زمین شهریارش هست ..وما هم چون یه مقدار در جریان کارهای این پرونده هستیم ریسکش رو خریدیم ....البته با مدیریت سرمایه !!
              این هم که می فرمایید که جرا به اشتراک گذاشته میشه ...حداقلش این هست که بلوف و چاخان نیست که بگیم فلان سهم رو تو فلان قیمت خریدیم و فلان قیمت رد کردیم و الکی پشت بازو بگیریم دیگه سر خودمون رو که نمیتونیم کلاه بذاریم لایک و افرین دو نفر و نصفی هم که نان و آب نمیشه !!!
              ولی خوب اینا همه اش تجربه اس ...با چاشنی ریسک ..
              بازهم ممنون از راهنماییتون ..

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • آبان ۱۳۹۹
                • ۴۲۶۷

در اصل توسط امیدازاد پست شده است مشاهده پست
                سلام..وارادت ...حالا درسته تو دوتا جبهه متفاوت هستیم!! ولی اینقدرا هم به درد نخور نیستیم ما رو دور ننداز ?
                بله ...اون روز یه مقدار اعتباری اضافه شد ..ولی از قبل هم داشتم تمام شده اش پایین هست ...اون روز هم ..یه حقوقی رکب زد و سهم رو کشید پایین ..وگرنه با توجه به باقی همگروهی و زیرمجموعه های ثمسکن ..باید حالا حالاها پایین نمی اومد..هرچند اداره و مدیریت شرکت هم تو لفت و لیس و سو مدیریت و تبانی خلاصه شده ...
                این سهم گیرش فعلا جریان دادگاه زمین شهریارش هست ..وما هم چون یه مقدار در جریان کارهای این پرونده هستیم ریسکش رو خریدیم ....البته با مدیریت سرمایه !!
                این هم که می فرمایید که جرا به اشتراک گذاشته میشه ...حداقلش این هست که بلوف و چاخان نیست که بگیم فلان سهم رو تو فلان قیمت خریدیم و فلان قیمت رد کردیم و الکی پشت بازو بگیریم دیگه سر خودمون رو که نمیتونیم کلاه بذاریم لایک و افرین دو نفر و نصفی هم که نان و آب نمیشه !!!
                ولی خوب اینا همه اش تجربه اس ...با چاشنی ریسک ..
                بازهم ممنون از راهنماییتون ..
                درود شما نور چشمی و متفاوت از خیلی های دیگه منظور خاصی نداشتم /:.smilingsmiley.:/
                من که دور انداخته شده حساب شدم و هیچ مهم نیست البته از دید جریانی خاص و اقتدار گرا که مفصل بحثش شد

بله ثتران گیر زمین شهریار را داره و کمی مشکلات مالی و سوء مدیریت و گرنه ارزش بازریش ۱.۵ همت ارزنده است
                البته مشکلی هم نداره بازار فعلا جالب نیست
                گروه ساختمانی یکی از عقب مانده ترین گروه ها بود و ۲ سال قبل دقیقا همین موقع یعنی دی ماه ۱۴۰۰ من یه چرتکه کلی انداخته بودم رو این گروه که از سقف سال ۹۲ و شاخص ۹۰ هزار واحدی ، رشدشون بسیار ناچیز بود
                و اکنون هم نسبت به بقیه گروه ها انصافا از نیمه اردیبهشت تا کنون عالی عمل کرده اند و ریزش ها را جبران کردند و اگر بنا بر جبران عقب ماندگی واقعی باشد نباید افتی هم داشته باشند البته امیدوارم چنین باشد

بله میدونم شما فکر میکنم از زیر ۷۰۰ خرید داشتید و خرید خوبی هم بوده و به قول خودتون میانگین پائینه
                در مورد اشتراک هم نظر بدی نداشتم و به حسن نیت جنابعالی و شک ندارم و البته سایر دوستان هم به همین منوال

اصلا این موضوع اشتراک را نباید میگفتم از این بابت عذر خواهی میکنم . همین که صداقت باشد همه چی حله
                موفق باشید

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • آبان ۱۳۹۹
                  • ۴۲۶۷

صحبت از چرتکه برای بازدهی های گروه انبوه سازی شد

این کامنت ۲۹ دی ماه ۱۴۰۰ بود برای قیمت های ان روز

گروه ساختمانی از سقف ۹۲ تا کنون
                  کرمان از ۲۰۰ میل به ۴۲.۶۲ میلیارد سهم . قیمت از ۱۱۰۰ به ۷۸ فعلی . بازدهی ۱۴۰۰%

وآذر از ۱۰۰ به ۲۰۰ میل سهم . قیمت از ۳۰۰ به ۳۰۰۰ . بازدهی ۲۰۰۰%

این از ۲ مورد دانه درشت. و اما مابقی که همگی افزایش سرمایه ها از اورده است و درصدهای بازدهی که حساب شده را شما از ۲۰ تا سقف حداکثر ۵۰% کم کنید تا ببینید چی تهش باقی است . بستگی داره سهمی با چه قیمتی رفته باشه افزایش سرمایه . هر چه قیمتها هنگام افزایش سرمایه کمتر باشد ، به دلیل شکست قیمتی کمتر بازدهی ها هم تا نصف کاهش می یابد

در ضمن مواردی مثل ثپردیس و ثالوند و ثرود بعد از سال ۹۲ عرضه شدند و قیمت پایه را از زمان روان شدن سهم در نظر میگیریم . در واقع از زمانی که میشده سهم را تعداد خرید نه قیمت عرضه شده

ثتران از ۶۰۰میل به ۱.۸ میلیارد . قیمت از ۴۲۹ به ۲۹۲ . بازدهی ۱۰۰%

ثفارس از ۳۰۶ میل به ۱.۸ میلیارد . قیمت از ۴۰۰ به ۶۲۰ . بازدهی ۸۰۰%

ثنوسا از ۳۰۰ میل به ۲.۶ میلیارد سهم . قیمت از ۸۲۹ به ۴۴۶ . بازدهی ۳۶۵%

ثپردیس عرضه شده سال ۹۴ از ۳۰۰ میل به ۲ میلیارد سهم . قیمت از از ۵۷۰ به ۳۳۰ ، بازدهی ۲۸۵%

ثامان بدون افزایش سرمایه از ۲۸۶ به ۱۰۹۰ . بازدهی ۲۸۰%

وساخت بدون افزایش سرمایه از ۷۵۰ به ۳۰۰۰ . بازدهی ۳۰۰%

ثالوند عرضه شده در سال ۹۵ ، از ۳۰۰ به ۸۰۰ میل سهم ، قیمت از ۲۹۰ به ۵۳۵ ، بازدهی ۳۹۰%

ثرود عرضه شده در سال ۹۳ ، از ۲۰۰ به ۵۰۰ میل سهم ، قیمت از ۳۷۰ به ۵۰۰ ، بازدهی ۲۲۸%

ثاباد از ۱۵۰ به ۲۴۰ میل سهم ، قیمت از ۵۰۰ به ۳۶۷۰ ، بازدهی ۱۱۷۰%

وتوس از ۶۷۵ میل به ۲ میلیارد سهم ، قیمت از ۴۰۰ به ۶۳۰ ، بازدهی ۳۶۶%

ثمسکن از ۳ به ۵.۵ میلیارد سهم ، قیمت از ۳۱۰ به ۲۹۰ ، بازدهی ۷۷%

ثاخت که قبلا هم زیاد در موردش حرف زدیم ، از ۳ به ۹ میلیارد سهم ، قیمت از ۳۴۸ به ۱۷۰ ، بازدهی ۴۶%

آ س پ از ۲۰۰ میل به ۱ میلیارد سهم ، قیمت از ۷۳۰ به ۴۷۰ ، بازدهی ۲۲۲%

ثعمرا از ۶۰۰ میل به ۱.۳ میلیارد سهم ، قیمت از ۴۰۰ به ۶۰۵ ، بازدهی ۲۲۸%

ثشاهد از ۱.۸۰۷ به ۴.۰۰۷ میلیارد سهم ، قیمت از ۳۳۰ به ۸۱۰ ، بازدهی ۴۴۰%

ثغرب از ۳۰۰ میل به ۱.۲ میلیارد سهم ، قیمت از ۴۸۰ به ۳۴۰ ، بازدهی ۱۸۳%

ثشرق از ۶۰۰ میل به ۱.۱ میلیارد سهم ، قینمت از ۳۸۰ به ۲۹۰ ، بازدهی ۴۰%

ثباغ از ۸۰۰ میل ۱.۳۲ میلیارد سهم ، قیمت داز ۵۳۰ به ۷۱۰ ، بازدهی ۱۲۱%

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • آبان ۱۳۹۹
                    • ۴۲۶۷

چرا کامنتهای من در مورد حق برکت که امروز نوشته شد حذف شده ؟ !!!!/.:blinksmiley.:/

نظر

• سهامدارعمده
                      عضو فعال
                      • دی ۱۴۰۰
                      • ۱۱۹۸

تنها یه سهم وساخت برای بنده مانده که با توجه به شرایط بازار شاید به احتمال بالا فروشنده بشم. دیگه ده بیست درصد بالاتر هم بره دیگه مهم نیست.هدف من سیصد بود .
                      از یه جایی به بعد سود دیگه مهم نیست.
                      این آخرین پست من تو این سایت بود.خدا نگهدار همگی.
                      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• امپراطور بورس
                        عضو عادی
                        • آبان ۱۳۹۳
                        • ۶۳

فروش شدوص و سیو سود شدوص
                        [COLOR=#۰۰۰۰ff][B]توصیه ای به خرید یا فروش یا نگهداری هیچ سهمی ندارم[/B][/COLOR]

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • آبان ۱۳۹۹
                          • ۴۲۶۷

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است مشاهده پست
                          تنها یه سهم وساخت برای بنده مانده که با توجه به شرایط بازار شاید به احتمال بالا فروشنده بشم. دیگه ده بیست درصد بالاتر هم بره دیگه مهم نیست.هدف من سیصد بود .
                          از یه جایی به بعد سود دیگه مهم نیست.
                          این آخرین پست من تو این سایت بود.خدا نگهدار همگی.
                          درود

و من نیز چنین خواهم کرد
                          برای شما و همه دوستان سربلندی و تنی سالم و لبی خندان و ارامش همیشگی ارزومندم

نظر

• Dexterous
                            ستاره‌دار(۳۵)
                            • اردیبهشت ۱۳۹۱
                            • ۷۳۱

وصال دوستان!! روزی ما نیست...بخوان حافظ غزل های فراغی

این دوستانی که ماهی دو بار خداحافظی میکنن

به فکر قلب ضعیف ما هم باشن

/:.yead.:/
                            Dexter is to kill killers
                            DEXTEROUS too
                            من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• naderi1
                              ستاره‌دار(۲۶)
                              • شهریور ۱۳۹۹
                              • ۷۹۲

پاسخ : وصال دوستان!! روزی ما نیست...بخوان حافظ غزل های فراغی

در اصل توسط Dexterous پست شده است مشاهده پست

این دوستانی که ماهی دو بار خداحافظی میکنن

به فکر قلب ضعیف ما هم باشن

/:.yead.:/
                              من خودم شخصا خواهان رفتن هیچ کدام از کاربران نیستم و امیدوارم همه ولو مخالف نظر من حضور داشته باشند.

یک زمانی یکی از کاربران قدیمی سایت هم که به سلطان قهر و خداحافظی معروف بود هر ماه بطور متوسط یکی دوباری قهر میکرد و البته ان موقع این کارهایش نزد برخی کاربران خریدار داشت ولی از بس دستش رو شد که دیگر مدتیست از اینکارها کمتر میکند چراکه در قهرهای اخر خود دید که کسی برای اینکارهایش تره هم خورد نمیکند.
                              این لوس بازی ها دیگر دورانش تمام شده

البته تجدیدنظر در تصمیم ایراد ندارد و گاها مطلوب هم است اما تکرار این کارها مذموم اشت.
                              اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• جان کافی
                                عضو فعال
                                • مهر ۱۳۹۲
                                • ۱۰۰۱

باسلام وصبح بخیر...@};-

خرید های امروز

وخارزم
                                وبیمه
                                کلوند
                                کاما