کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همچنان ۶۵ درصد نقدم درکمین فسدید که صفش بریزه خریدامو انجام بدم اصلاح خوبی کرده فروشنده خاصی هم نداره...
هیچ توصیه ای بخرید و فروش نیست
امروز پله دوم خریدمو با توجه به حجم خوبی که خوردازصف فروش انجام دادم.....
فردا هم اینجوری معامله بشه خریدهام تکمیل میشه...
ما که هیچی ..فعلا نظاره گر ...سهم اصلی رو منفی کامل نشستیم ندادن ..بعد هم که صف خرید شد بی خیال شدیم...
چاکر امیدخان گل
داداش یه شاسی بلند به درد بخور پدر مادر دا ر
اما مدل قدیمی قدیمی بخوام چی معرفی میکنی
700 تا بیشتر نشه
مخلصیم
سلام مرتضی خان مایکل هم برسون
گویا مشکلش حل شد
چاکریم
چاکر امیدخان گل
داداش یه شاسی بلند به درد بخور پدر مادر دا ر
اما مدل قدیمی قدیمی بخوام چی معرفی میکنی
700 تا بیشتر نشه
مخلصیم
سلام مرتضی خان مایکل هم برسون
گویا مشکلش حل شد
چاکریم
قربانت...میخوای شما سوار ماشین بشی یا بلا تشبیه برعکس ...
الان هرشاسی بلند واقعی قدیمی بخوای بگیری ..باید نصف قیمتشو خرجش کنی تا سواری بده ...اخرشم هرچی خرجش کردی از جیبت میره .....اگه برا افرود میخوای برو لندمارک یا کاپرا بگیر...یه کم بدفروش هستن اما فنی خوبی دارن به درد سواری هم می خورن ..لوازمشون هم هست تو بازار ...
اما اگه ظاهر ماشین برات مهمه ...میتونی پاجیرو پلیس راهی بگیری اگه نرمی و قدرت ..موسو ۳۲۰۰...منتهی هردو استهلاک بالا و قطعات گرون قیمت دارند ..اگه هم افرود صرف میخوای لوازم ببندی این پاژن های رنگی و دیزل هم بد نیستن ....فقط به درد شهر نمیخورن ...و گاها موتورشون خرج رو دستت می ذاره ..تو همون مایه پاترول هم میتونی گیر بیاری ..وخودت جمعش کنی ..خرج داره
اگه هم از ظاهر کاپرا خوشت نمیاد..نرم تر و بروتر .با فضای داخلی کمتر و یه مقدار ظریف تر و متفاوت تر وینگل ۵ ..اما بدفروش تر از کاپرا هست ..میتونی یه کاکپیت عقب همبراش سفارش بدی بشه شبیه این اس یو وی ها ...
اگه هم عشق کلاسیک داری و پول و وقتش رو ...برو سروقت رنجرور و بلیزر ...
دیگه یه رده پایین تر میشه این لندرور نیم تن و جیپ ...باز لندرور لوازمش هست اما این جیپ ها خیلی کم ..مگه بری شمال ..اما این تایگر دوکابین ها هستن تیون خورش ملسه ...اونا هم خیلی خوبن اگه غیرچپی و عیرتصادفیش رو گیر بیاری ...ولی قیمتاش بالاس
ولی پولا رو خرجش کن اژدرخان ..این دنیا به کسی وفا نکرده به من و تو هم نمی کنه ...یه ماشین خوب بگیر و صفا کن ..نگا به بهرام خان نکن که دلش نمیاد خرج کنه ...
قربانت...میخوای شما سوار ماشین بشی یا بلا تشبیه برعکس ...
الان هرشاسی بلند واقعی قدیمی بخوای بگیری ..باید نصف قیمتشو خرجش کنی تا سواری بده ...اخرشم هرچی خرجش کردی از جیبت میره .....اگه برا افرود میخوای برو لندمارک یا کاپرا بگیر...یه کم بدفروش هستن اما فنی خوبی دارن به درد سواری هم می خورن ..لوازمشون هم هست تو بازار ...
اما اگه ظاهر ماشین برات مهمه ...میتونی پاجیرو پلیس راهی بگیری اگه نرمی و قدرت ..موسو ۳۲۰۰...منتهی هردو استهلاک بالا و قطعات گرون قیمت دارند ..اگه هم افرود صرف میخوای لوازم ببندی این پاژن های رنگی و دیزل هم بد نیستن ....فقط به درد شهر نمیخورن ...و گاها موتورشون خرج رو دستت می ذاره ..تو همون مایه پاترول هم میتونی گیر بیاری ..وخودت جمعش کنی ..خرج داره
اگه هم از ظاهر کاپرا خوشت نمیاد..نرم تر و بروتر .با فضای داخلی کمتر و یه مقدار ظریف تر و متفاوت تر وینگل ۵ ..اما بدفروش تر از کاپرا هست ..میتونی یه کاکپیت عقب همبراش سفارش بدی بشه شبیه این اس یو وی ها ...
اگه هم عشق کلاسیک داری و پول و وقتش رو ...برو سروقت رنجرور و بلیزر ...
دیگه یه رده پایین تر میشه این لندرور نیم تن و جیپ ...باز لندرور لوازمش هست اما این جیپ ها خیلی کم ..مگه بری شمال ..اما این تایگر دوکابین ها هستن تیون خورش ملسه ...اونا هم خیلی خوبن اگه غیرچپی و عیرتصادفیش رو گیر بیاری ...ولی قیمتاش بالاس
ولی پولا رو خرجش کن اژدرخان ..این دنیا به کسی وفا نکرده به من و تو هم نمی کنه ...یه ماشین خوب بگیر و صفا کن ..نگا به بهرام خان نکن که دلش نمیاد خرج کنه ...
چاکریم
دستت طلا
لطف کردید
والا هرچی فکر میکنم
ماشین بهرام خان به دلم نشسته
چیزی به مانند عشق مجنون به لیلی
ولی نامرد خیلی بالا زده
سه روزه هم با ملا ابرام چپ شده
چاره نیست
صبر کنم خدا شفاش بده یا به راه راست هدایتش کنه
شاید راضی شه
ماشینشو به ملا ابرام ارزونتر بده
تمایل به فروش دارم
اما روحا به ان وابسته ام
قیمت پیشنهادی شما شاید شاید وشاید این بند را بگسلاند
تبدیل چندین سهم سبد به ونوین
با گزارشی که داده و سودسازی باید بزودی حرکت خوبی بزنه
هیچ وقت سابقه نداشته پی بر ای سهم به زیر ۳ بیاد، براحتی با رشد قیمت برمیگرده بالای ۵
اخرین پله از صف فروش فسدید انجام شد واقعا این چند روزحجم خوبی خورد....
جالبه اخرین پله خریدشد و سهم قفل شد از فردا باید التماس کنیم یکی حجممبنا بده وگرنه میره گره...
فعلا با کرومیت ۱۵۰۰ تومانی که اونم از صف فروش خریدم سهامداری میکنم هدف بالای ۲هزار...
همچنین با فسدیدکه اینم هفته قبل از صف فروش خریدمش سهامداری هدف بالای ۲۰هزار ....
۳۰درصدم نقدم اگه زیر ۱۵ فسدید راه داد باز اضاف کنم....
نظر