کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با عرض پوزش از شما اون لحظه ای که داشتم مینوشتم داشتن واسش رنج منفی میکشیدند و فکر کردم مثل خودرو و خگستر داره صف فروش میبنده!
پترول اگرچه ریسک بالایی نداره اما به عقیده من از زمان خریدش کمی گذشته! تو رنج قیمتی 125 الی 130 تومان زمانی که پی بر ای 2.3 داشت خریدنی بود که بنده تو همین تاپیک در زمانش اشاره کردم ولی از طرفی دیگه چون روند بازار صعودی است در کل خریدش تو این قیمتها ریسک به ریوارد بالایی نداره اما ممکنه یه 10 درصدی قیمتش اصلاح کنه چون از سقف قیمتی چند روز قبلش(179 تومان) کم کم داره فاصله میگیره همین. موفق باشی
درود
خفناور ریزش سنگینی داشته طی 10 روز اخیر حجم بالایی معامله شده
فروش 8 ماهه امسال به پارسال 68% افزایش نشون میده
فروش آبان به مهر امسال حدود 100% رشد داشته
فروش آبان امسال 21.3% کل 8 ماهه امساله
کندل دوجی در نمودار کندلی شاخص کل در حال شکل گیری هستش اون هم زمانی که واگرایی منفی تو نمودارش کاملآ مشهوده! به نظرم امروز خرید هر سهمی میتونه پر ریسک باشه! در خریدها باید کمی محتاط بود از قدیم گفتن برای خرید هیچوقت دیر نیست اما برای فروش تو قیمتهای سقف چرا ... نظر شخصی
با عرض پوزش از شما اون لحظه ای که داشتم مینوشتم داشتن واسش رنج منفی میکشیدند و فکر کردم مثل خودرو و خگستر داره صف فروش میبنده!
پترول اگرچه ریسک بالایی نداره اما به عقیده من از زمان خریدش کمی گذشته! تو رنج قیمتی 125 الی 130 تومان زمانی که پی بر ای 2.3 داشت خریدنی بود که بنده تو همین تاپیک در زمانش اشاره کردم ولی از طرفی دیگه چون روند بازار صعودی است در کل خریدش تو این قیمتها ریسک به ریوارد بالایی نداره اما ممکنه یه 10 درصدی قیمتش اصلاح کنه چون از سقف قیمتی چند روز قبلش(179 تومان) کم کم داره فاصله میگیره همین. موفق باشی
بله درست میفرمائید
خود من هم یه باز با میانگین 1382 خرید کردم و در 1694 به صف خرید دادم و 21% ازش گرفتم
ولی چون فکر میکنم روند صعودی ادامه داره خرید کردم با استاپ 1657
بازم ممنون از شما
اول صبح بازار رو به هر کلکی شده و با معاملات حجم کم شاخص کل را مثبت جلوه میدهند ولی وسطای بازار زمانی که حجم معاملات مجبوره بره بالا دم خروس یهویی نمایان میشه...
شپنا ختراک شستا خبهمن
فروخته شد تو قیمت بالا آخر بازار
خسته شدیم از بس 3روز+ خوردیم 3روز منفی
با این شرایط علی و حوضش ترامپ بی بی ش /.:biggrinsmiley.:/
نوسان گیری بهترین کاره فقط اعصاب مخواد ...
کسانی هم که میان مدتی هستند اکیه
نظر