کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دلایل حرکت در بازار سهام تا بحال هر چه بوده دیگر کم تاثیر است
پالایشی و صندوق اهرمی ها که فعلا خبری نیست
حرکت بعدی بازار سهام می رود به سمت اخبار افزایش سرمایه
البته همچنان یک سری از سهام پتروشیمی که هنوز باز نشده اند و تک سهم های دارای گزارشات خوب همچنان در مدار رشد خواهند بود
من نام حرکت بازار از ابان تا اخر اذر را گذاشته ام: گپ ترامپ
بازار در این بازه دارای انبوه اخبارمثبت از بیرون بازار بود مثل تغییر نرخ ارز به مبادله ای - افزایش ازتجدید و...
و اخبار از داخل شرکتها کم بود بجز اخبار 9 ماهه شرکتها و یک گپی ایجاد کرد که از تاریخ اعلام ترامپ به عنوان رییس جمهور بازار هدایت شد به سوی بالا
از این جا به بعد دیگر شرکتها باید اطلاعات از خود بیرون بدهند که چکاره اند و این گوی و میدان
نکته قابل توجهی است.
البته مثل بقیه بخش های بازار این حدس و گمانها قطعیت که ندارند... ولی توجه به آن خالی از لطف نیست
قاعدتا رشد هر بخش از بازار نیاز به موتور محرک داره.
موتور محرک کلیت بازار و بورس که نرخ بهره و انتظارات تورمی و .... هست. که به نظرم هنوز از بین نرفته و روند صعودی کلیت بورس هنوز پابرجاست
ولی داخل بورس و گروه های سهام...به نظر میرسه سهام دارای خبر افزایش سرمایه در کوتاه مدت مورد اقبال باشند
امروز اکثر سهام گروه دارویی که اخبار تجدید ارزیابی دارند صف خرید شدند بدون توجه به وضع سودآوریشون! که به نظر میرسه دلیلش همین موضوع باشه
ببینیم چقدر این تصور درست از آب درمیاد!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
فروش کل سهام و صندوق اهرمی فعلا نقد بازار خیلی رشد کرده فعلا ریسک بالاست
آره خیلی رشد کرده.احتمال زیاد الان تو ۴۰۰۰درصد سودی که کامل فروختی.خودتو به عنوان تریدر برتر معرفی کن.چون هربار فول سهم میشی،همون روز آخر وقتش کامل نقد میشی.من خودم واسه فروش کامل و نقدشدن بیش از ۸روز کاری زمان گذاشتم.تو واقعاً Endشی
نظر