کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام میثم جان
شما که گفتی بیخیال واگرایی منفی !!!!!
هنوز هم میگم سهم مثبت شد (-:
شانس منه باباااااااااااااااااااااااا چه سودی امروز از کفم پریددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددد
خریدهای امروزم سیستم در منفی
فجام
و ا س پ
البته ا س پ رو در 360 هم داشتم که بیشترشو فروخته بودم که کمی اضافه کردم
الان اس پ به همراه ثاخت کمترین پی بر ای گروه رو دارن....
مشکلش اینه که در بالاترین قیمت از زمان حضورش در بازار است.
اگر کوتاه مدت بالا بره که چه بهتر
اگر نره نگه میدارم.....
خريد ثاخت و وساخت.
تو بنگاههاي معاملات ملکي اکثر ساختمانهاي براي فروش را درو کردند و قيمتها کمي بالا کشيده است.
عبور وساخت از اين مقاومت حرکت بلندي را رقم خواهد زد.
خريد مجدد وساخت.صف خريد اين گروه خصوصا وساخت از فردا مستحکم خواهد شد .چون مقاومت را رد کرد.
کمرجان در استانه صف خرید:)
در این چند وقته دستم خوب بوده هر موقع خریدم از فرداش رفته بالا!
برای چندمین بار ببینم میشه اینبارم ازش گین خوبی بگیرم
چهارشنبه در حوالی 812 813 اون کمرجان هایی که در 930 فروخته بودم رو خریدم....
خطری که نداشت فقط دیدم کل گروه مثبته این در پیت با سهامدارای عمده در پیت تر از خودش خبری نیست اونم قبل از افزایش سرمایه ( البته 2 روز دیگه وقت داره خودشو نشون بده ) پرتش کردم از سبدم بیرون به جاش سایپا حریدم .
باز این خیالم راحته که 250 تومن رو میبینه حداقل یه 25 درصدی میده اگه قرار به صبر کردن باشه ;)
میثم جان اشکال کار اینجاس که تو دانایان رو دست کم گرفتی
چند ماهی هست که هر روز روی وتوس خرید داره
وقتی 140 تومن بود، همین خریدای دانایان چشممو گرفت ولی بخاطر شناوری کم نخریدم
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
هنوز هم میگم سهم مثبت شد (-:
شانس منه باباااااااااااااااااااااااا چه سودی امروز از کفم پریددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددد
من خودمم دست کم گرفتم دانایان که جای خود داره;) حواسم به دانایان بود رو 148 هم میخرید و صف خریدش میکرد من اعصابم خورد بشه مهم نیست دیگه برام سود میکنم یا ضرر ردش میکنم میره.
چه کنیم دیگه صبر نداریم:))
دیشب داشتم رو گزارشاش کار میکردم یه تاپیک هم براش زدم ولی امروز ... کارم معلوم نیست من =))
کمرجان در استانه صف خرید:)
در این چند وقته دستم خوب بوده هر موقع خریدم از فرداش رفته بالا!
برای چندمین بار ببینم میشه اینبارم ازش گین خوبی بگیرم
چهارشنبه در حوالی 812 813 اون کمرجان هایی که در 930 فروخته بودم رو خریدم....
وحید جان قربونت یه دستی هم به این کسعدی بکش.
امروز بازم برداشتم
حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر