امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریشنا
    عضو فعال
    • Dec 2015
    • 1180

بله و به امید خدا یک ماه تا 40 روزه یک بازدهی 60درصدی خواهد داد. من امروز تا توانستم توی منفی جمع کردم. فروشندگان اکثرآ حقیقی ها ولی خریداران تعداد اندک با کدها و حجمهای خریداری شده مشکوک که میخرند.... ریز موج اصلاحیش هم به گمانم امروز تمام شده و از فردا شاهد ادامه رشد سهم خواهیم بود.

در اصل توسط BoursyNew پست شده است View Post

روز به خیر
    منظورتون همین سهم محتشم بود؟

نظر

• HapuKumar
      عضو عادی
      • Aug 2025
      • 67

در اصل توسط جان کافی پست شده است View Post
      باسلام و شب خوش ...

فردا صبح تو صف فروش نباشید که صف فروش‌ها جمع خواهد شد...
      مولا نگهدارت باشه! 😁😋
      تو هم خیلی بامزده ای ها! 😉
      یه روز میگی تو صف خرید نرید! فردا میگی تو صف فروش نرید!
      به کجا وصلی جان کافی جان جان! هان؟! ویژدانی بگو به کجا وصلی؟! 😂

نظر

• کریشنا
        عضو فعال
        • Dec 2015
        • 1180

هم صادرات خوبی داره و به 30 کشور دنیا داره فرش صادر میکنه هم فروش داخلیش در مقایسه با سال گذشته افزایش چشمگیری داشته و هم اندوخته خوبی داره و 123 درصد افزایش داشته هم رشد سود آوری بسیار خوبی داشته و هم افزایش سرمایه 350 درصدی از اندوخته در پیش داره! یک سهم کوچک و متفاوت و مستعد پروژه شدن....

نظر

• کریشنا
          عضو فعال
          • Dec 2015
          • 1180

محتشم توی این بازار منفی داره میره برای صف خرید بستن!!

نظر

• کریشنا
            عضو فعال
            • Dec 2015
            • 1180

نسبت کدهای خریدار به کدهای فروشنده یک به شش و اکثرآ خودی... بازارگردان هم برای رد گم کنی معمولآ فروشنده است!

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post

نظر

• کریشنا
              عضو فعال
              • Dec 2015
              • 1180

فسپا خرید از صف فروش فردایش بسیار جذاب است البته اگر بفروشند!! این هم جزء همان رشد نکرده هاست و باید عقب ماندگی خود را جبران کند تکنیکالی مستعد یک رشد شارپ هست

نظر

• Davar
                عضو فعال
                • May 2017
                • 3192

پی بر ای 7.8 داره
                از زمان عرضه اولیه تا الان کمتر از یک سال گذشته و سهم سه برابر شده!!!
                با 15 درصد شناوری و دو شخص حقیقی سهامدار عمده.
                تنها نکته مثبت ظاهری!!! نسبت خریدار به فروشنده هستش(یک به شش)
                مگر اینکه توی کدال سورپرایز کنند یا خبر رانتی داشته باشید شما.

نظر

• کریشنا
                  عضو فعال
                  • Dec 2015
                  • 1180

پی بر ای گروه منسوجات 9.1 هست و این دوتا کمتره! ضمنآ 260 میلیون شناوری داره! که به نظرم بسیار کمه! اخبار خوب بنیادی هم از سر کولش داره بالا میرود! پس در مقایسه با هم گروهی هاش از همه متمایزتر و سرتره اما من از نظر تکنیکالی بیشتر دارم رصدش میکنم و اعتقادم اینه که همین الآن در موج صعودی و پرشتاب 3 قرار داره و باید بپره!! البته توصیه ای به خریدش را به کسی ندارم چون فردا ممکنه اشتباه کرده باشم! و برام مسئولیت دارد و دوست ندارم به خاطر بنده یه عده ضرر کنند فقط نظرم را اینجا با دوستان به اشتراک گذاشتم چون برای پیدا کردن و تحلیلش یک ماه وقت صرف کردم. قیمت پایانی توی این بازار بد امروز مشاهده میکنید که داره بالا میاد و خریداران حریصی دارد!

در اصل توسط Davar پست شده است View Post

پی بر ای 7.8 داره
                  از زمان عرضه اولیه تا الان کمتر از یک سال گذشته و سهم سه برابر شده!!!
                  با 15 درصد شناوری و دو شخص حقیقی سهامدار عمده.
                  تنها نکته مثبت ظاهری!!! نسبت خریدار به فروشنده هستش(یک به شش)
                  مگر اینکه توی کدال سورپرایز کنند یا خبر رانتی داشته باشید شما.
                  آخرین ویرایش توسط کریشنا؛ 2025/11/10, 12:19.

نظر

• لیورپول
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 567

با سلام و احترام
                    به غیر از اغلب سیمانی ها که مفت هستند
                    یک سری سهامهای زیرخاکی هم که امسال متحول شده اند نیز باید زیر نظر باشند
                    مثل دلقما و دزهراوی

نظر

• کریشنا
                      عضو فعال
                      • Dec 2015
                      • 1180

فسپا یک پله از صف فروش اندکش خرید کردم صفش جمع شد! تا ببینیم فردا پایین تر بشه خرید کرد یا نه!!

نظر

• BoursyNew
                        عضو جدید
                        • Oct 2025
                        • 13

فسپا یک پله از صف فروش اندکش خرید کردم صفش جمع شد! تا ببینیم فردا پایین تر بشه خرید کرد یا نه!!
                        فسپا رو الان آخرین گزارش یک ماهه و مقایسه هفت ماهه اول امسال و پارسالش رو نگاه کردم، میزان تولید و فروشش نسبت به پارسال کم شده.
                        میزان فروشش هم که تقریبا نصف هست. تولیدات فروش نرفته هم در حد پارسال هست

تکنیکالش هم که واگرایی دیده نمی شه، روندش نزولی هست و هنوز معلوم نیست نسبت به حمایتش واکنش نشون بده یا نه. در مورد پتانسیلش یا علت خریدتون توضیح می فرمایید لطفا!

البته که اجباری به توضیح دلیل نیست. فقط به عنوان یه تازه کار می خوام کار یاد بگیرم.

شخصا خودم نسبت به سهام شهرکتهای اصفهانی تجربه خوبی ندارم.

نظر

• کریشنا
                          عضو فعال
                          • Dec 2015
                          • 1180

سلام

از نظر بنیادی همه فرمایشات شما درست اما با این افت قیمتی که در این چند ماه اخیر داشته! به نظرم همه اخبار بدش قبلآ پشخور شده تا قیمت رسیده به قیمتی که امروز میبینید! البته سهمهای بهتر و ارزانتری از این سهم توی بازار وجود دارد و ارزنده است واسه خرید مثل شتران و شپنا که بینادشان به مراتب از فسپا بهتر است من هم توصیه به خرید این سهم را به هیچکس ندارم. اما از نظر تکنیکال میتونه در آینده نزدیک رشد شارپی را استارت بزند! هر چند تکنیکال نیز وحی منزل نیست و آزمون و خطا زیاد دارد. روی فسپا تحلیل و بررسی اجمالی داشتم و مانند محتشم براش وقت زیادی صرف نکردم و این پیش بینی ممکنه تا 30درصد احتمال تحققش باشه! اما در مورد محتشم 80 درصد یقین دارم که پیش بینی بنده درست باشد خومدم شخصآ وزن زیادی از سبدم را بهش اختصاص دادم.

در اصل توسط BoursyNew پست شده است View Post

فسپا رو الان آخرین گزارش یک ماهه و مقایسه هفت ماهه اول امسال و پارسالش رو نگاه کردم، میزان تولید و فروشش نسبت به پارسال کم شده.
                          میزان فروشش هم که تقریبا نصف هست. تولیدات فروش نرفته هم در حد پارسال هست

تکنیکالش هم که واگرایی دیده نمی شه، روندش نزولی هست و هنوز معلوم نیست نسبت به حمایتش واکنش نشون بده یا نه. در مورد پتانسیلش یا علت خریدتون توضیح می فرمایید لطفا!

البته که اجباری به توضیح دلیل نیست. فقط به عنوان یه تازه کار می خوام کار یاد بگیرم.

شخصا خودم نسبت به سهام شهرکتهای اصفهانی تجربه خوبی ندارم.

نظر

در حال کار...
                          X