در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
-
بچه های مشهدی
بیشتر با کدوم کارگزاری کار میکنید؟
حالا اگه کسی دیگه ای هم بگه ممنون میشن.اون موقع تحقیق کنم ببینم مشهد نماینده داره یا نه؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postبچه های مشهدی
حالا اگه کسی دیگه ای هم بگه ممنون میشن.اون موقع تحقیق کنم ببینم مشهد نماینده داره یا نه؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postايول حتما گردشت بالاي ميليارد هست اره؟
شماره شون رو گرفتم اصلا نزدیک به 1 ساعت هی میگه شما نفر 97 میباشید شما نفر 96 میباشید.تازه الان رسیدم به نفر 4
یکبار هم ساعت 10 زنگ زدم بعد از یک ربع پشت خطی نامرد تا نوبتم شد گوشی ورداشت هموجا هم قطع کردحضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postتو صيه اكيد ميكنم كه كارگزاريتون رو عوض كنيد ....تر از كارگزاري مفيد هيچ كارگزاري نيست توي اين بازار
ما هم همونجا گفتیم خداحافط شما =)) یه انلاین میخواست بده یه دو هفته میخواست مارو الاف کنه ;)///
نظر
-
خرید پله سوم کپشیر ...
با حجم بیشتر نسبت به دو پله قبلی ...:))زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postبچه های مشهدی
حالا اگه کسی دیگه ای هم بگه ممنون میشن.اون موقع تحقیق کنم ببینم مشهد نماینده داره یا نه؟
نمايندگي زاهدان كيش تهران مشهدزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postبابا ايول اعتبار ;)
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postنه حامد جان.کلا سیستمهاشون قاطی کرده.
شماره شون رو گرفتم اصلا نزدیک به 1 ساعت هی میگه شما نفر 97 میباشید شما نفر 96 میباشید.تازه الان رسیدم به نفر 4
یکبار هم ساعت 10 زنگ زدم بعد از یک ربع پشت خطی نامرد تا نوبتم شد گوشی ورداشت هموجا هم قطع کرد
من فقط ابتدای صبح کمی مشکل داشتم ولی امروز خرید و فروش بدون مشکل داشتم.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر