در اصل توسط roohe-khashen پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Post...
من فقط ابتدای صبح کمی مشکل داشتم ولی امروز خرید و فروش بدون مشکل داشتم.
کاربر گرامی سایت در حال حاضر در دسترس نمی باشد
با تشکر از شکیبایی شما!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postنه حامد جان.کلا سیستمهاشون قاطی کرده.
شماره شون رو گرفتم اصلا نزدیک به 1 ساعت هی میگه شما نفر 97 میباشید شما نفر 96 میباشید.تازه الان رسیدم به نفر 4
یکبار هم ساعت 10 زنگ زدم بعد از یک ربع پشت خطی نامرد تا نوبتم شد گوشی ورداشت هموجا هم قطع کرد
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postنه حامد جان.کلا سیستمهاشون قاطی کرده.
شماره شون رو گرفتم اصلا نزدیک به 1 ساعت هی میگه شما نفر 97 میباشید شما نفر 96 میباشید.تازه الان رسیدم به نفر 4
یکبار هم ساعت 10 زنگ زدم بعد از یک ربع پشت خطی نامرد تا نوبتم شد گوشی ورداشت هموجا هم قطع کرد
من باهرسفارش وانجام معامله موجوديم ظرف 5ثانيه قابل روييتهزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
بازار راهی ندارد جز روی اوردن به کاشی و ساختمان و سیمان بیشتر از این صحبتها باید گین بدهند بازار منفی امروز فراگیر بود نه مختص گروه هایی که گفتم خودم هم بعد از فروش ثشرق سریعا در قیمت پایین اضافه کردم کهرام هم که موجود است و معاملاتش تقریبا تعادل داشت دوستان از گزارش یک قطب کاشی به اسم کچینی ابراز نارضایتی دارند که اینجا باید بگم اون عده قیمت دلار را هم باید ببینند که این کاشی کار ها با این قیمت دلار چه سودهایی که میتوانند بسازند واویلا!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاقا ما یه دفعه رفتیم کارگزاری مفید برا گرفتن انلاین طرف گفت یه جلسه باید بیای کلاس و ازمون بدی و از این حرفا =)) تا یادبدیم بهت =)).
ما هم همونجا گفتیم خداحافط شما =)) یه انلاین میخواست بده یه دو هفته میخواست مارو الاف کنه ;)
مشهد با کدوم کارگزاری کار میکنی؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
نظر