در اصل توسط roohe-khashen پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
دوستان اين اعتباري ها توي چه بازه اي تسويه بايد کنند ؟؟؟؟ که تنظيم کنيم مثل امروز گير نکنيم داخل هجمه فروش و بز خري
البته براي اين ماه که فکر نکنم فرقي کنه ، چرا که ميگن يه سري از سنگ اهني ها روز چهارشنبه باز مي کنند :-&
نظر
-
یه نکته بگم البته هر چند نکته قدیمیه اما خوب گفتنش خالی از لطف نیست اونم اینه که سهم خوب و پر بازده بالاخره راه خودش رو تو بازار پیدا میکنه البته اون کلمه بالاخره شاید چند ماه طول بکشه اما نهایتا اتفاق میفته یه نکته دیگه هم که من خودم بارها بهش پی بردم اونم اینه که تو بازار ما اگه یه سهمی به اسم گنداب باشه و با نماد خگنداب عرضه بشه اگه بخوان ببرن بالا مثل بنز میبرنش بالا و اگه یه سهمی هم با سود دهی فراوان طلا هم باشه و با نماد خطلا تو بورس عرضه شه اگه بخوان ببرنش پایین همچین ذلیلش میکنن که نگو نپرس البته این اتفاقات فط تو بازار ما به چشم میخوره ها!!در اصل توسط rezi پست شده است View Postروح خشن عزیز >:) هر روز داریم این حرفها رو میگیم. فعلا باید تخمه بخریم بشینیم پای بازار بشکنیم تا ببینیم کی میخوان حمایت کنن.دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
بستگي به رابطه وتوان مالي اون كارگزاري داره مثلا من يه سالي ميشه حسابم صفرنشده اما قراره ازبهمن ماه قوانين جديدي دركارگزاريها اجرابشه . چنانچه گردش مالي گيرنده اعتباري از 10 برابر مبلغ اعتباردرماه كمترباشه سودتعلق بگيرهدر اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postدوستان اين اعتباري ها توي چه بازه اي تسويه بايد کنند ؟؟؟؟ که تنظيم کنيم مثل امروز گير نکنيم داخل هجمه فروش و بز خري
البته براي اين ماه که فکر نکنم فرقي کنه ، چرا که ميگن يه سري از سنگ اهني ها روز چهارشنبه باز مي کنند :-&زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
فروش دکوثر های دیرو با 3 درصد نوسان
خرید قصفها روی 4 مثبت (حتما برنامه ای برای این سهم دارن ;) )آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/17, 09:25.///
نظر
-
فروش تقدم فاسمین در قیمت 5699[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
-
فروش ثنوسا 217.1خرید ثتران فکر کنم هر کی تو بورس بود با این تعداد معامله ک بیخیالم نمیشن:-?سهامدار شدن :dآخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/01/17, 10:03.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر

نظر