خرید فولاژ...........خرید خبهمن.....الهی به امید تو..........
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
واقعا نمیفهمم انگار من فقط دارم خرید میکنم شایدم اشتباهه اما یه حسی بهم میگه کف همینجاست من خریدام با خرید یه مقدار دیگه تپمپی تمام شد و پولم هم تمام شد...........فک کنم تا یه ماه دیگه خریدی نداشته باشم........میخام منتظر رشد ایرانیت....تا 120 .......ثاخت تا 400 ..........تپمپی تا 400<2 ماهه> .....غسالم تا 450<3 ماهه> خبهمن تا 360<1 ماهه> و قپیرا تا 700<1 ماهه> بمانم.......
نظر
-
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postخرید فولاژ...........خرید خبهمن.....الهی به امید تو..........
امیدوارم سود خوبی از خرید هات داشته باشی.
فقط کاش خبهمن رو دیرتر خرید میکردی آخه احتمال افت تا 265 تومن زیاده ولی در هر صورت امیدوارم سود کنی[SIZE=2][COLOR=yellowgreen]...[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
امروز هم باز شاید خریت کردم وصدرا خریدم تا میانگین های خریدم را به 250 برسونم الان هم که دارم این را می نویسم رو منفیکامل درحال معامله می باشد
دیگه الان بالای 70٪ پرتفوی تجهیزاتی شد یاشانس یا اقبالاشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
حجم معاملات تاالان154 م تومن
دیروز هم همین حدودا بود
این یعنی چی ......
بله این نشون میده که یه عده دارند بز خری می کنند نمی دونم این ملت عادت کردند به همیشه تو صف بشینند چه خرید وچه فروشاشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
-
-
-
نظر