دوباره وپترو اضافه کردم حامد جان. وبیمه را دلم نیومد رو مثبت کامل برم تو صف.
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
کلی به حال این خریدارای قند جام 720 تومنی خندیدیم و بسیار به حال سهامدارای تحلیل گرای بورس ایران تاسف خوردیم!
آخه خریدار گرامی وگیریم زیان انباشته چند صد درصدی سهم بشه صفر و سهم هم 60-70 تومن سود بده بازم میشه پی بر ای بالای 10! آخه چرا برخی اینقدر ......!
بعد هم اگه سهم 2 روز منفی بشه هم عین بچه ننه ها میرن شکایت بکنن و تحصن جلوی سازمان و نامه به رییس جمهور (و سازمان ملل و شورای امنیت!)
یه عده سفته باز متصل به سازمان بورس دارن تو بازار جولان میدن و سازمان هم ......!
:-&
خلاصه کلام
کلاهتو سفت بچسب باد نبره(استفاده از چسب قطره ای هم مجازه!)آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2012/02/14, 11:01.
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postامروز بسیار دعا برای حضرت آقا خامنه ای بت شکن و نایب بر حقش که فکر کنم خود امام زمان است ( احمدی نزاد ) و رئیس سازمان بورس کردم
[SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
این هم از عرضه های نابجا اخه باید برای عرضه کشش بازار ,میزان نقدینگی, درک سهامداران از بازار(که بلا نسبت بچه های سایت این یکی رو باید روش تامل کنیم)تمام این ها رو سنجید طرف 3 ماه سهامداری کرده با سهم الان داره به خاطر نفت و گاز پارسیان زحمات 3 ماه خودش رو به باد میده داره مفت میفروشه این همه عرضه های اولیه موفق داشتیم قدیمها اما الان 1 ساله که همش دارن گند میزنن با این عرضه ها تسویه حساب اخر ماه هم که مزید بر علت باز هم مثل دیروز باید سیستم رو خاموش کرد رو رفت دنبال کارهای دیگه!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
نظر