فروش کرماشا
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postچرادوست عزيز؟
امروزخريد دومرحله وپارسان فقط بي پولي مانع شد بيشترنخرمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
خرید پارسان فروش ثشرق
میریم برای خرید واتی در قیمت 1100 ریال تا ببینیم چی میشه ;) مخفی هم میشینیم که رقیب پیدا نشه =))///
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخرید پارسان فروش ثشرق
میریم برای خرید واتی در قیمت 1100 ریال تا ببینیم چی میشه ;) مخفی هم میشینیم که رقیب پیدا نشه =))وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postمیثم فقط نری واسه صف کردن که این وصنعت قاطی میکنه!///
نظر
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postحامد جان من دو روز پیش 295 خریدم احتمال هم دادم صفش رو بدن البته شاید تا اخر وقت دوباره صف بشه اما ما به همین مقدار سود راضی بودیم به امید اینکه خریدار هم سود کنهزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنه نیازی به صف کردنش نیست. شیران بیاد صفش میکنه . شیران سال دیگه خیلی بهتر از شیران امسال عمل مکینه فوقش نرفت بالا نگه میداریم ولی مجبوره بره بالا. قیمت بنزن که رفته بالا قیمت الکیل بنزن رو نمیدونم :dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
یکی به من بگه تا سکته و رو نزدم "چند تا سهم داشتم یا از مجمع برگشتن یا رفتن به مجمع 1_ این خوبه یا بد 2_ این خوشبختیه یا بد بختی 3_به نظر شما تا من بیاوم این حقهارو بگیرم موهام مثل دندونام سفید نمیشه 4_حالا باید چه خاکی سرم بریزم ............:((:((:((هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
نظر