کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کمنگنزی ها دیگه دارن شروع میکنن ;) 40 هزار تا تو یه دقیقه خریدن
مبارک. <:-p
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
هنوز زوده. این حرکت برای کنترل قیمت پایانی بود چون اومده بود رو 1969 و بردنش دوباره رو محدوده قیمت پایانی دیروز.یه 500 هزار تا دیگه جمع بشه فک کنم بره بالا دیگه. البته کطبس هم باید صف فروشش جمع بشه چون بی تاثیر نیست
هنوز زوده. این حرکت برای کنترل قیمت پایانی بود چون اومده بود رو 1969 و بردنش دوباره رو محدوده قیمت پایانی دیروز.یه 500 هزار تا دیگه جمع بشه فک کنم بره بالا دیگه. البته کطبس هم باید صف فروشش جمع بشه چون بی تاثیر نیست
البته باز خریدن صف خرید در پایان معاملات امروز دور از ذهن نیست;)
میثم جان بصورت کاملا تصادفی!!! از دو روز دیگه صف فروش کطبس تبدیل میشه به صف خرید و منگنزم قطره چکون میشه:d
نظر