در اصل توسط *شاهین* پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postشاهین جان تقریبا خوب خریدی دیگه من خودم رو 122 تومان خریدم شکار خوبی بود در هفته بعد متوجه میشن که سهم خوبی بوده البته به ناو سهم اشاره شده که میگن حدود 150 تومان هستش اما تو بازار ما این مسایل با عرض شرمندگی یعنی کشک اگر به ناو بود که الان مپنا باید....ولش کن هر کی سکاب امروز خریده نوش جونشالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postبه نظرم تا 135 راحت مياد بالا چون افزايش سرمايه داده ميخوان حقها رو بفروشن اينو ميارن بالا ميگن سودشم با سرمايه جديد 25 اعلام كردهزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postمن خواب موندم پس بايدافت غدير پارسان كطبس وبعضي سهام يه ساعت اخر بيدليل نبودهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postپ ن پ دو روز مونده به انتخابات میخواستی شاخص منفی باشه !!!
بعد انتخابات پوستمون رو میکنن =)) البته ما سعی میکنیم دم به تله ندیم و این دو روز اخر خریدی نداشتیم.
iهفته بعد هم که به خاطر پرونده اتمی ایران یه عده ترسو بازار رو منفی میکنن ما اونجا منتظریم ;)[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر
-
-
-
-
نظر