خرید شمواداز صف فروش
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط آترينا پست شده است View Postدوستم از كانادا كه بهم مشاوره ميده گفت از امروز بازار منفي ميشود اما تو شروع كن به خريد سهم وبوعلي گفت 500 هزار سهم بخر اما امروز 200 هزار سهمش رو بخر و باقي رو فردا بخر. منم گفتم باشه. صبح خريد كردم. اولين خريدم در بورس بوديعني ميشه من ماشينم رو بخرم>:d<قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postشد دو و نیم میلیارد ایا به 3 میلیارد تومن میرسه امروز؟؟
نه نرسید (- : یه 210 میلیون تومن کم اورد:dقانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
امروز در منفي كامل وارد ثاژن شدم
730 تا دونه فاسمين هم ته سبدم داشتم كه دادم رفت و ازش خارج شدم
قصد فروش يكي دو تا از سهم هاي ديگه سبدم رو هم داشتم كه با ديدن جو بازار منصرف شدم
فقط اميدوارم بازار قرمزپوش امروز نتيجه حركت هاي احساسي بوده باشه و روند مثبت از فردا برگرده
نظر
-
در اصل توسط علی ایرانی پست شده است View Postاز یکی از دوستان اگاه الان شنیدم که احمدی نژاد امروز واسه استیضاح نمیره
من هم کبافق رو فروختم
دوستان خبر رو در حد شایعه از من داشته باشید حداقل خرید نکنیدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط علی ایرانی پست شده است View Postاز یکی از دوستان اگاه الان شنیدم که احمدی نژاد امروز واسه استیضاح نمیره
من هم کبافق رو فروختم
دوستان خبر رو در حد شایعه از من داشته باشید حداقل خرید نکنیدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postاستیضاح؟!!!! بابا بی خیال خوبه باز بازار منفی شدا!
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postجالبه علی آقا . منم یه چیزی مثل این شنیدم:-?
اینا همش در حد حرفه..کسی از فکر دکتر با خبر نیست
نظر
نظر