فروش وملت هایی که از قبل از مجمع، از صف خرید گرفته بودم.
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
از صبح برام معاملات سکاب جالب بود
الان هم که زدند:
كارگزاران محترم عضو فرابورس،به اطلاع مي رساند؛ محدوديت حجمي در هر سفارش (بلوك) در نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي كاركنان بانكها (سكاب1)، از فردا چهارشنبه مورخ 1390/12/17، به ميزان 100،000 سهم اعمال مي گردد. مديريت بازار فرابورس ايران
من هم خریدم..دیگه نقدینگیم تموم شد..امیدوارم اشتباه نکرده باشم
نظر
-
خرید وپترو در آخرین لحظات[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
امروز تك سهم كطبس شدم
دوستان يه نگاه به كطبس بندازند.
اين سهم 330 درصد تعديل مثبت داده.
و ديروز هم سودش را از 1417 ريال به مبلغ 1567ریال افزایش داد.
همچنین میزان تقسیم سود خودش را از مبلغ 50 تومان به 100 تومان افزایش داده است.
اين سهم الان داره با پي به ايي 3.5 معامله ميشه!!!
كمترين قيمت در بين تمام شركتهاي معدني داره.
فكر كنم به زودي كطبس پديده و شگفتي ساز بورس شود.
نظر
-
سلام دوستان امروز به دلیل کار زیاد و سنگین این چند روز و سرماخوردگی شدید خواب بودم البته یه رب بیدار شدم نگاهی کردم دیدم بخوابم بهتره.....
****دوستان سال داره نو میشه متاسفانه بعضی از دوستان و سروران محترم راه خوبی را برای خود و اطرافیان پیدا نکرده اند...بعضی بزرگواران کم کم دارن به سمت حرکات ناشایست و سود آوری میروند که قطعا خدا از آنها ناراحت خواهد شد سعی کنیم اگر میبینیم هر کاری سود ده است و چاشنی اش احساس زرنگی است آن کار را نکنیم...توضیح بیشتر لازم نیست ...اعتماد داره به پایین ترین حد خودش میرسه...اگر اعتماد از بین بره ....خواهش میکنم ازتان....
یا حق....
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام دوستان امروز به دلیل کار زیاد و سنگین این چند روز و سرماخوردگی شدید خواب بودم البته یه رب بیدار شدم نگاهی کردم دیدم بخوابم بهتره.....
****دوستان سال داره نو میشه متاسفانه بعضی از دوستان و سروران محترم راه خوبی را برای خود و اطرافیان پیدا نکرده اند...بعضی بزرگواران کم کم دارن به سمت حرکات ناشایست و سود آوری میروند که قطعا خدا از آنها ناراحت خواهد شد سعی کنیم اگر میبینیم هر کاری سود ده است و چاشنی اش احساس زرنگی است آن کار را نکنیم...توضیح بیشتر لازم نیست ...اعتماد داره به پایین ترین حد خودش میرسه...اگر اعتماد از بین بره ....خواهش میکنم ازتان....
یا حق....
سلام مهران جان ..ایشالا هر چه زودتر خوب بشی داداش ...از پزشکای سایت کمک بگیر مشاوه و تجویز مجانی البته جاش باید یه سهم خوب براشون معرفی کنی که به سلامتی می ارزه ;;)
راستش نکاتی که اشاره کردین رو نگرفتم میشه برامون بازش کنید;)ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط علی ایرانی پست شده است View Postاز یکی از دوستان اگاه الان شنیدم که احمدی نژاد امروز واسه استیضاح نمیره
من هم کبافق رو فروختم
دوستان خبر رو در حد شایعه از من داشته باشید حداقل خرید نکنید
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام دوستان امروز به دلیل کار زیاد و سنگین این چند روز و سرماخوردگی شدید خواب بودم البته یه رب بیدار شدم نگاهی کردم دیدم بخوابم بهتره.....
یا حق....
بخاطر همین مسیله تاپیکی زدم ...
http://forums.boursy.com/showthread....8%A7...%D8%9F)
بدبختانه خیلی داره مد میشه که با سرمایه های مردم ساده سهمای کوچیکو صف کنن ووووو بکنن تو پاچه خلق الله
نظر
نظر