در اصل توسط fm2006 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
دستم بگرفت و پا به پا برد...
-
خرید اخابر اضافه کردن ثتران اضافه کردن فاسمین
حسرت خوردن از اینکه ولغدر رو رو 45 تومن کم خریدم همچنین فاسمین 660 تومنی رو
نقدینگی صفر
دکوثر رو هم 2 روز کاری پیش رو 230 برداشتیم به اون هم امیدواریم
ثاژن هم که بستس
سکاب هم اگه حرکتی نکنه ردش میکنیم میره
نظر
-
-
-
خريد ٥٠٠ تا ولغدر خريد ٥٠ تا شمواد خريد ١٠٠تا ديگه وملت خريد ٥٠ تا كروي ح فروختن كهرام و ٢٠ تا حجم قثابتم داديم
به دوستانم پيشنهاد ميدم ولغدرو شموادو كروي ح تا دير نشده بهش رحم نكنين
نظر
-
در اصل توسط ایرانی پست شده استدیروز و امروز
در حال خرید کطبس
خریدهای شرکت تکادو ( سهامدار عمده) در کطبس شروع شد .
دیروز 100000 سهم در کطبس خرید داشته است.
بعد از عید هم شرکت تکادو در فرابورس عرضه خواهد شد.
به دوستان, پیشنهاد میکنم که این سهم خوب و ارزشمند را بررسی کنند.آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2012/03/17, 23:18.
نظر
-
فروش تایرا..رشد سهم از 125 تا الان در یک بازه بسیار کم..البته من خریدم در قیمتهای بالا بود و فقط جبران ضرر کردم اما ..
24 میلیون صادرات داره که دلار رو بسیار پایین بسته(1060 فک کنم) پیش بینی 91 رو 295 ریال اعلام کرده یعنی بالای 40 درصد تعدیل ..در یک گزارشی دیدم که برای سال بعد 100 میلیون دلار صادرات را هدفگذاری کرده ضمنا تولید 19000 تراکتور هم از جمله برنامه هاش هست که نسبت به امسال درصد رشد تولید را خوب بالا بردهعلم بدون دین لنگ است. و دین بدون علم، کور.
و بدون عشق هر دو هیچ ....@};-
آلبرت اینشتین
نظر
-
-
شاراک خريدم
تو پتروشيميها بعد از شصفا بيشترين تعديل را در سال 91 خواهد داشت.
بودجه صادراتي را 416 ميليون دلار ديده است با توجه به ازاد سازي فروش ارز قادر هست از اين بابت 200 تومان تعديل مثبت بدهد.که با سود 91 مي شود 277 تومان .يعني 250 درصد تعديل مثبت در سال 91.
تو پتروشيميها اول شصفا دوم شاراک سوم شيران و....
نظر
-
خرید همکاران سیستم
دیدم تکنیکیش بد نیست . انشاء ا... بازدهی خوبی داشته باشه[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
نظر