فروش مابقی وساپا
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
باز هم سرمایه گذاری پردیس اضاف نمودیمیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postفروش خفناور و وصنعت بيچاره كه تكليفش معلوم نيست يه روز ميره بالا يه روز ميره پايين. سهم نوسانگيرا شدهبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط کیمیاگر پست شده است View Postامروز نه فروشی انجام دادم. نه خریدی (نقدینگی نبود )
سهام هم همچنان در سبد مونده اند. یه قسمتی اشان همچنان 7 - 8 درصدی توی ضرر هستند و من البته هنوز با ضرر از آنها خارج نشده ام .
بنده به این علت که احساس میکردم بازار برخواهد گشت و قیمتهای خریدم هم چندان بالا نبود میتوانستم این ضرر رو که طی چند روز اخیر با جبرانی که بازار مثبت انجام داد ، به حدود منفی 7 - 8 درصد رسید رو تحمل کنم. و اگر غیر از این بود حداقل 50 % نقد میکردم حتی اگه شده بود با شناسایی ضرر.
نظر
-
امروز دیگه نتونستم فقط بازار رو تماشا کنم
نیمه دوم بازار شیرجه زدم تو غدیر ...وبوعلی...فاراک و خبهمن;)
هر چند با فاراک و فاذر و خصدرا خدا حافظی کرده بودم ولی نتونستم از یه نوسان کوچیک چشم پوشی کنم ....امیدوارم خصدرا بسته بشه فاراک و فاذر 20 تا 30 درصد بدن و قبل باز شدن صدرا ما بفروشیم:dریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
جناب امپراتور دليلش فقط اين بود كه تعداد كم بود و نمي خواستم سبد شلوغي داشته باشم. و فكر مي كردم تو قيمت پايين تر هم بشه خريد. الان چون جو عمومي بازار مثبت است هر سهمي به راحتي مثبته ولي تو بازار منفي بهترين سهم ها رو ميشه با قيمت خوبي شكار كرد و اينكه اعتقاد دارم بازار رو نميزارن چند روز پشت سرهم مثبت بخوره چون از عرضه هايي كه روي فولاد و وغدير شد ميشد فهميد بازار نوساني ولي متمايل به فاز مثبت خواهد بود.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
نظر