در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
دستم بگرفت و پا به پا برد...
-
سفارش افست توی منفی گذاشتیم و رفتیم پی تفریح،الان دیدم فقط بخاطر 7 ریال بهم نرسیده. 2 هفته س همینجوری بهمون نمیرسه:(وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسفارش افست توی منفی گذاشتیم و رفتیم پی تفریح،الان دیدم فقط بخاطر 7 ریال بهم نرسیده. 2 هفته س همینجوری بهمون نمیرسه:(
بعد عید سفارشتو بزار رو +4 بفروشم بهت:d
از شوخی گذشته،امروز چیزی هم عرضه نشده.فقط 1000 سهم که احتمالا اونم به خاطر تحریک فروشنده ها بوده.
سهم میشه گفت کلا خشکه
با این سود احتمالا کسی دیگه زیر 400 فروشنده نباشه
نظر
-
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postمصطفی جان اینکه ناراحتی نداره!
بعد عید سفارشتو بزار رو +4 بفروشم بهت:d
از شوخی گذشته،امروز چیزی هم عرضه نشده.فقط 1000 سهم که احتمالا اونم به خاطر تحریک فروشنده ها بوده.
سهم میشه گفت کلا خشکه
با این سود احتمالا کسی دیگه زیر 400 فروشنده نباشه
ولی اگر بخوان اذیت کنن شاید بگیم بچها رنجش کنن:d
فعلا به قول سعدی : بنشینم و صبر پیش گیرم، دنباله کار خویش گیرم/:)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postسفارش افست توی منفی گذاشتیم و رفتیم پی تفریح،الان دیدم فقط بخاطر 7 ریال بهم نرسیده. 2 هفته س همینجوری بهمون نمیرسه:(
خواستم برم شمال دیدم تموم جاده ها بسته است گفتم چی کار کنم
سیستممو روشن کردمو یه راست رفتم سراغ افست و رقابت :*
هیچی خلاصه نه سهم گیرمون اومد و نه به مسافرتمون رسیدیم، راهها هم باز شدن :dریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمن با شما فرقی نداشتم مصطفی جان ...
هیچی خلاصه نه سهم گیرمون اومد و نه به مسافرتمون رسیدیم، راهها هم باز شدن :d
دفعه بعد هماهنگ کن که اینجوری ضایع نشیم کف اونجا.:(وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمن با شما فرقی نداشتم مصطفی جان ...
هیچی خلاصه نه سهم گیرمون اومد و نه به مسافرتمون رسیدیم، راهها هم باز شدن :d
منم هفته پيش يه 13 هزار تايي تونستم جمع کنم ، اين دو روز فقط نگاه و نگاه
البته چکاوه هم دارم ، از اين صنعت کافيه برام
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postخب برادر جان،سفر که واجب تر از رقابت تو منفی کامله:d
دفعه بعد هماهنگ کن که اینجوری ضایع نشیم کف اونجا.:(
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postآريو جان کلا روي صنعت کاغذ فعال هستيد ;)
منم هفته پيش يه 13 هزار تايي تونستم جمع کنم ، اين دو روز فقط نگاه و نگاه
البته چکاوه هم دارم ، از اين صنعت کافيه برام
کاغذی ها رو مثبت میبینم ....
راستش این چکاوه و چافست رو تو سکوت باید خرید و تو هیاهو فروخت :dریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
البته ما دو هفته سکوت کردیم ولی امروز فنرمون در رفت لو دادیم
جواد باید کم کم خریدا تکمیل بشه چون همه خبردار شدنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر