دوستان...دقت کردین هر وقت بازار خیلی سبزه و یا میخواد برگرده این آنلاینها قطع میشن....من فکر میکنم این خرابیها عمدیه...
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postالان چک کردم دیدم درست شده.
خب چی بخریم؟
البته من تست کردم انلاین من هنوز درست نشده :Dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/24, 18:11.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفعلا این بورس این روزها مثل اول سال پارسال هر چی بخری به جز قندی (فعلا یه استراحت دارن ) :d دست خالی بر نمیگردی باز ملت جو گیر شدن ;)
البته من تست کردم انلاین من هنوز درست نشده :Dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط parham 82 پست شده است View Postمنم فک می کنم اگه شما 1% هم اشتباه کرده باشین
دچار گناه وحشتناکی بنام تهمت شدین
اونم متهم کردن دیگران به دزدی :p
نظر
-
-
-
خرید 13000 سکارون خرید 198000 وآتی خرید 8500 شیران فروش همه رتکو هایی که رو 2740 ریال خریده بودم رو حداکثر قیمت فروش وغدیر که رو 3950 ریال خریده بودم به صف خرید تو این بازار ایران و از سال 90 فهمیدم فقط باید نوسانگیری گرد نه سهامداری 4 درصد بده خدا رو شکر می کنیم میریم سراغ 4 درصد بعدی سهمهای خوب زیادند به نظر من مجمع فقط با بعضی سهمها مثل اخابر و همراه خوبه وگرنه همین شاخشون شیران هم من باهاش مجمع نمیرم یعنی هر شخصی ایده ای داره ولی من از مجمع رفتن متنفرم ((:
به قول دوستمون جناب آقای مصری پور تو بازار منفی باید بخری و به صف خرید باید بفروشیThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
خب یه صبح بهاری رو با قطع بودن مجدد آنلاینها شروع میکنیم. ایشالا که خیره!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postخب یه صبح بهاری رو با قطع بودن مجدد آنلاینها شروع میکنیم. ایشالا که خیره!
نظر
-
بعد میگن ما rq170 رو کنترلش رو تو دست گرفتیم و در نبرد الکترونیک امریکا رو شکست دادیم بعد از من انتظار دارن باور کنم =))///
نظر
نظر