امروز چه کردید؟ چرا؟

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • فروردین ۱۳۹۰
    • ۲۲۷۰

برای پیروزی در جنگ تلفات لازم هستش یا میگن عمل جراحی بدون خونریزی نمیشه بذار فروشنده های عجول بفروشن تا بعد مشخص میشه که چه کسانی برد کردن!!
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• مات
      عضو فعال
      • مرداد ۱۳۹۰
      • ۵۶۵۰

بازار هميشه اون چيزي نيست كه همه فكر ميكنند چون پارسال توي برج يك خوب بود همه فكر ميكردند كه بازار برج يكي و توي تعطيلات خوبه كه بر عكس شده تا به امروز به نظرم بر خلاف پارسال ما تو برج ۲ بازار خوبي داشته باشيم
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• يگانه
        کاربر فعال
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۶۱۶

من يك دونه هم نفروختم و تا اردبهشت با سبدم ميمونم
        قنيشا و قثابت
        غدير و پارسان و كر مانشاه
        فن آوا - فنورد- بالاس- فراور- و پست

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • خرداد ۱۳۹۰
          • ۴۹۴۴

علیرضا جان من اصلا روی زمان فصلی رشد بازار بحثی ندارم؛ ممکنه فرمایش شما اتفاق بیافته. بحثم اینه که هیجان موجود بیش از حده!
          من اگه دیروز میرم پشت ۵میل صف خرید ملی مس! امروز بیخود مب کنم روی منفی خرید نکنم! یا باد اونجا نرم یا اینجا خرید کنم. این دیگه فقط هیجان و ترس و...
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • فروردین ۱۳۹۰
            • ۲۲۷۰

فقط امیدوارم دوستان فروشنده این حجم مبنای فاراک ما رو هم بدن که ممنون میشیم چیزی خاصی هم نمونده ۲۵۰تا بدن حله!!
            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • خرداد ۱۳۹۰
              • ۴۹۴۴

در اصل توسط يگانه پست شده است مشاهده پست
              من يك دونه هم نفروختم و تا اردبهشت با سبدم ميمونم
              قنيشا و قثابت
              غدير و پارسان و كر مانشاه
              فن آوا - فنورد- بالاس- فراور- و پست
              بنده هم فقط نظاره گر هستم و به تمام سهمام هم اطمینان دارم تا به هدف هاشون برسند. بازار در بلند مدت هنوز هم اشتباه نمی کنه

نظر

• fm2006
                عضو فعال
                • دی ۱۳۸۹
                • ۸۲۵

عادت به بازار منفی مثل تیم فوتبالی که به باختن عادت میکنه . باید با هر پول و حمایتی شده یک هفته بازار سبز باشه تا این رویه تغییر کنه
                فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• fm2006
                  عضو فعال
                  • دی ۱۳۸۹
                  • ۸۲۵

خرید مقادیری ولغدر و اضافه کردن به وپترو . فردا هم منفی باشه اضافه میشه
                  مترصد تعویض یک سهم دست و پا گیر با یک سهم خشک شده
                  فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (۱)
                    • خرداد ۱۳۹۰
                    • ۵۳۲۱

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پست
                    کیوان جان اگه یه ارزن صبر وجود داشت بی پول بک هم رشد می کرد بازار;)
                    حالا به یمن وجود دوستان میریم یه پول بک ۶ماهه داشته باشیم تا بعد دوباره یه روز مثبت و همه بترسند از این که مثبت شده و یه پول بک دیگه!=))
                    در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پست
                    علیرضا جان من اصلا روی زمان فصلی رشد بازار بحثی ندارم؛ ممکنه فرمایش شما اتفاق بیافته. بحثم اینه که هیجان موجود بیش از حده!
                    من اگه دیروز میرم پشت ۵میل صف خرید ملی مس! امروز بیخود مب کنم روی منفی خرید نکنم! یا باد اونجا نرم یا اینجا خرید کنم. این دیگه فقط هیجان و ترس و...
                    :))=))
                    کاملا با حرفهات موافقم :) حالا فردا اونی که می تونست امروز تو قرمز بخره نمی خره فردا میره ته صف سبز می ایسته و روز از نو ، روزی از نو!
                    به نظر من واقعا کسی که میاد توی بورس فعالیت کنه اول باید درجه ریسک پذیریش را به شدت ببرد بالا خصوصا برای بازار ایران که از حد استانداردهای جهانی هم بسیار بالاتر است!! نمی گویم که مقصر صرفا افراد هستند اتفاقا مسبب چنین بی اعتمادی سیاستهای نادرست دولتی هست...ولی بالاخره بازار ما این مدلی هست و ناچار به پذیرش آن !
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • آذر ۱۳۹۰
                      • ۲۲۱۲۳

از عجایب بازار امروز قشکره که تو گره ۱ دونه هم نخریدن!!!
                      اینجوریش رو دیگه ما ندیده بودیم.
                      گویا گره رو هم برداشتن !!!
                      ///

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • خرداد ۱۳۹۰
                        • ۴۹۴۴

در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پست
                        از عجایب بازار امروز قشکره که تو گره ۱ دونه هم نخریدن!!!
                        اینجوریش رو دیگه ما ندیده بودیم.
                        گویا گره رو هم برداشتن !!!
                        احتمالا با دامنه ۵۰ درصد یا شایدم بدون دامنه معامله بشه چند روز دیگه که هر کی میخواد به هدفش برسه دیگه;)

نظر

• mohammad.
                          عضو عادی
                          • مرداد ۱۳۹۰
                          • ۱۲۹

صبر خوب چیزیه , البته یه نوسانگیر صبر نداره ... من که امروز فولاد خریدم ;)
                          [COLOR="#۰۰۰۰FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • اردیبهشت ۱۳۹۰
                            • ۱۸۷۹

یه روز بازار نصفه نیمه سبز شد ملت یه جور سهماشونو عرضه میکنن انگار چند ده درصدی سود کردن:))
                            هر چند این جو تعطیلات هم رو بازار اثر گذاشته.بعد تطیلات هم که فصل دوم سریال جنگ قدرت آقایون با استیضاح یکی از دارو دسته محمود کلید میخوره!تازه قراره سانس ویژه فیلم هسته ای هم برا سهامدارا نمایش داده بشه! وسطش پذیرایی هم هست با سرو انواع تحریم و تهدید!
                            حالا این وسط به نظرتون وقت میمونه برا حمایت از سرمایه بی ارزش ایرانی!

نظر

• mohammad.
                              عضو عادی
                              • مرداد ۱۳۹۰
                              • ۱۲۹

مثل اینکه آخر وقتیه دارند دوباره بازار رو مثبتش میکنند .... من که امروز خریدام رو انجام دادم و از فردا میشینم بازار مثبت و سبز رنگ بهاری رو نظاره میکنم >:d<
                              [COLOR="#۰۰۰۰FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • دی ۱۳۸۹
                                • ۱۵۳۷

معامله ای که نداریم...خواجو هم کنسل شد فعلا....شاید سفارشای دیروز افست رو بهمون بدن...با کد پدرم میخوام رو افست تک سهم شم تا اسفند ۹۱....
                                ۳۰۰ هزارتا براش بر میدارم ایده آل ترین میانگین هم براشون ۳۷۰ تومانه....
                                جناب narutu عالی بود....

نظر

در حال کار...