در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
میثم جون کروی ح رو رو هوا باید میزدی چون میدونم تو هم مثل خودم رو سهمهای بالای ۱۵% سود بده و سریع سود بده کار میکنی:d خیلی ها امروز خریدن الیته حق ومعادن هم همینطوردستم بگرفت و پا به پا برد...
-
خرید بکام احتمالا پله اول
اضافه کردن کطبس پله سوم
فروش همه ح کروی و انتظار برای خرید روی ۱۵۰۰ (اگه نده:(( );آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
-
روی ۱۵۰ که بعیده بیاد حق کروی دوست من البته نه این که من خریده باشم اینو بگم اما در کل بعیده!!در اصل توسط s_hashem۵۴ پست شده است مشاهده پستخرید بکام احتمالا پله اول
اضافه کردن کطبس پله سوم
فروش همه ح کروی و انتظار برای خرید روی ۱۵۰۰ (اگه نده:(( )دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
اوه اوه! کی کیو کشته باز؟:d اسرائیل کجاهارو زده تا الان؟!
وای که چه سهمایی امروز تو چه قیمت هایی بودند!!! امیدوارم هرکی این کاره نیست تا فردا بفروشه بره سیرابی خرید و فروش کنه ما هم فردا بتونیم هلو شیکار کنیم!;;)
بازم دم کفرا گرم! آبروداری کرده! تو بقیه سهما یر به یر خرید شدم امروز=))إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
روح عزیز سلام
بازیگرای گروه روی باهم مشابهند ، ح کروی فقط ۵ روز کاری دیگه بازه ، احتمال داره کاری رو که با ح فسرب و ح فاسمین کردند انجام بدن ، من حقامو رو سود فروختم اگه پایین بده میگیرم و تبدیل به سهم میکنم اگه نداد احتمالا خود سهم رو بگیرم . حق فسربو از ۱۳۰ تا ۱۹۲ گرفتم و تبدیل به سهم کردم ، حق فاسمین رو هم زیر ۵۰۰ گرفتم و منتظرم تا تبدیل به سهم بشه . اینا رو میزارم تو سبد میان مدتم .
یه مطلب دیگه احتمال تمیدید شدن مهلت ح کروی زیاده مشابه بقیه هم گروهاش ، در این صورت هر چی نقدینگی داشته باشم ح کروی رو هر قیمتی که باشه میگیرم .;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
-
یعنی تا سه شنبه هفته بعد بازه ح کروی دیگه هاشم جان اره؟اما خوب احتمال تمدید مدتش زیاد هست اما من قبل از بسته شدن میفروشم نمیدونم من چرا فکر میکردم خیلی وقت داره ح کروی خوب شد گفتی بهم ۵ روز وقت داره ۴شنبه ردش کنم برهدر اصل توسط s_hashem۵۴ پست شده است مشاهده پستروح عزیز سلام
بازیگرای گروه روی باهم مشابهند ، ح کروی فقط ۵ روز کاری دیگه بازه ، احتمال داره کاری رو که با ح فسرب و ح فاسمین کردند انجام بدن ، من حقامو رو سود فروختم اگه پایین بده میگیرم و تبدیل به سهم میکنم اگه نداد احتمالا خود سهم رو بگیرم . حق فسربو از ۱۳۰ تا ۱۹۲ گرفتم و تبدیل به سهم کردم ، حق فاسمین رو هم زیر ۵۰۰ گرفتم و منتظرم تا تبدیل به سهم بشه . اینا رو میزارم تو سبد میان مدتم .
یه مطلب دیگه احتمال تمیدید شدن مهلت ح کروی زیاده مشابه بقیه هم گروهاش ، در این صورت هر چی نقدینگی داشته باشم ح کروی رو هر قیمتی که باشه میگیرم .دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
شرمنده ام روح عزیز حافظه ام منو به اشتباه انداخت، دوباره نگاه کردم ۲۵/۱/۹۱ آخرین روزش میشه .در اصل توسط roohe-khashen پست شده است مشاهده پستیعنی تا سه شنبه هفته بعد بازه ح کروی دیگه هاشم جان اره؟اما خوب احتمال تمدید مدتش زیاد هست اما من قبل از بسته شدن میفروشم نمیدونم من چرا فکر میکردم خیلی وقت داره ح کروی خوب شد گفتی بهم ۵ روز وقت داره ۴شنبه ردش کنم برهآخرین ویرایش توسط s_hashem۵۴؛ ۱۳۹۱/۰۱/۰۷، ۱۵:۴۹.;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)
نظر
-
نه بابا !! ۲۵ فروردینه! تازه اگر تمدید نشه که میشه !در اصل توسط roohe-khashen پست شده است مشاهده پستیعنی تا سه شنبه هفته بعد بازه ح کروی دیگه هاشم جان اره؟اما خوب احتمال تمدید مدتش زیاد هست اما من قبل از بسته شدن میفروشم نمیدونم من چرا فکر میکردم خیلی وقت داره ح کروی خوب شد گفتی بهم ۵ روز وقت داره ۴شنبه ردش کنم برهما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
اره کیوان جان رو کدال دیدم میگم یادم بود اخه مهلت زیاد داشتدر اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پستنه بابا !! ۲۵ فروردینه! تازه اگر تمدید نشه که میشه !دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
امروز تقریبا تمام حقوقی ها فلش هاشون سبز بوده! بخدا من حاضرم آنلاین رو قطع کنند کلا...:-w امروز از سهمای من فقط این سنوین +۵ خورد اون هم به برکت این که آنلاین ها تو بازار پایه قطع هستند!/:)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
با سلام و احترام
یه سوال از دوستان داشتم
چگونه می شود با ناظر بازار تماس تلفنی داشت ؟ کسی تلفن رو داره؟
الان سکارون ۵ روزه که صف خریده ولی تو گره نرفته ؟!!!!!! کسی علتش رو میدونه؟
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
سلام دوست گرامیدر اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پستبا سلام و احترام
یه سوال از دوستان داشتم
۶۶۷۰۵۰۰۵
نظر
-
بابک جان امروز روز چهارم بوده و فردا روز پنجم، قاعدتا باید چهارشنبه مشمول بشه (چهار روز پیشش ۲ریال پایین تر از سقف هم معامله شده و محسوب نمیشه) در عین حال تعداد سهامش هم لب مرزیه! یعنی قانون گره برای زیر ۲۰۰ میلیون سهمایا فکر کنم بنا به تشخیص ناظره و قطعی نیست.در اصل توسط بابک ۵۲ پست شده است مشاهده پستبا سلام و احترام
یه سوال از دوستان داشتم
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر

نظر