خرید پارسان سلام عیدتون مبارک من تازه از سفر اومدم چابهار بودم بابا ول کنین این چرک کف دست دنیارو برین سفر این پارسان 900 دید میفروشمش..... ضمنا از مسیر شهداد کرمان به نهبندان 1 منطقه ای به نام گندم بریان هس که فک کنم درجه حرارتش 35 درجه بود وقتی رد شدیم وسط دشت کویر خیلی خوشگله طبیعتش 1 جاذبه توریستی داره به نام کلود و کوههایی که ادمو یاد فیلمای جنگ ستارگان میندازه و رو دخانه های شور وسط کویر خلاصه رسیدین واسه دیدنش برین جاده اشم صاف و بدون پلیس البته مواظب ترکیدن لاستیکاتونم باشین که کنار جاده پر لاستیک ترکیده بود البته مال ماشینای سنگین شایدم از گرمای هوا ترکیدن چابهارم خیلی قشنگه فقط خیلی شلوغه ببخشید جو تایپک منحرف شد بدرود و صد درود
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postدرس آزادگی و زیر بار زور نرفتن را باید از امام حسین (ع) یاد گرفت اگر تمام کشورهای جهان در مقابل آمریکا ایستاده بودند وباج به آن نداده بودند الان این کشور خود را قدرت برتر جهان نمی دانستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postدرس آزادگی و زیر بار زور نرفتن را باید از امام حسین (ع) یاد گرفت اگر تمام کشورهای جهان در مقابل آمریکا ایستاده بودند وباج به آن نداده بودند الان این کشور خود را قدرت برتر جهان نمی دانست
اگرما باج بیشتری به روسیه وچین بدهیم .
وپول بیشتری را هم در سوریه ولبنان خرج بکنیم .می توانیم چنان مشتی به دهان آمریکا بزنیم که مادر بگرید .
الان هم به قول حضرات آیات انقلاب ما داره تازه صادرمیشه نمونه اش هم بهارعربی و جنبش 99٪ وفروپاشی جهان غرب هست .
ولی چیزی که هست نباید پای امامان معصوم را وسط کشید .این قیاس ها اشتباه است وآدم را به اشتباه می اندازد .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط farid پست شده است View Postمیثم جان قشهداتو فروشنده نیستی؟ حد ضررتو رد نکرده هنوز مگه؟!!! بابا عجب قیمتی خرید داشتی؟!!!;)
امروز اگه بانک سامان فلش سبر خورده باشه دیگه خیالم از بابت این سهم راحت میشه ولی اگه فروخته باشه .....///
نظر
-
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postجناب علیرضا 184 به خداوندی خدا رای را به میر حسین دادم ودر تظاهراتی که البته مجوز صادر شده بود شرکت داشتم
فقط همون بهتر كه موسوي رعيس نشد
ازاختيارات معظم له غافل نشيد
فقط تكراردولت خاتمي حاصلش بود
محدوديت روزنامه ها سياسيونزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
نظر
-
می خواستم یه چیزی بنویسم ولی دیدم جو منفیه منصرف شدم.
نظر
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postحالا که بازار تموم شد. بفرمایید:)
نظر
نظر