پس من بیشتر پست بزنم;)
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
شاید اشتباه بود ولی خوب باید سود هارو نگه داشت . با نصف دیگه تا ۷۰ تومان هستیم .در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستفروش نیمی از ولغدر اون هم به مدت ۲۴ ساعت . شاید فردا منفی این هم در خدمتش باشیم .فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
اینترنتم قطع بود با ایرانسل وصل شدم. از زاگرس هم جا موندم .
قشهد هم اگه امروز بخرن کلا خارج میشم .///
نظر
-
سه چهار دقیقه اخر خوب حجمی ریختن .در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستتکمیل خرید زاگرس .
نامردا میخوان تنها خوری کنن و به خودشون ارزون میدن =))
ما هم اخر وقت اضافه کردیم میانگین امروزم شد ۱۴۲۱۷///
نظر
-
زاگرس برای چه مدت نگهداریش خوبه؟ و حدودا تا چه قیمتی قصد بالا رفتن داره؟!در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستسه چهار دقیقه اخر خوب حجمی ریختن .
نامردا میخوان تنها خوری کنن و به خودشون ارزون میدن =))
ما هم اخر وقت اضافه کردیم میانگین امروزم شد ۱۴۲۱۷[SIZE="۳"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="۲"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر
-
نمدونم والا دوستانی که تکنیکال کار میکنن باید بگن .در اصل توسط حمید ۷۰ پست شده است مشاهده پستزاگرس برای چه مدت نگهداریش خوبه؟ و حدودا تا چه قیمتی قصد بالا رفتن داره؟!
نظر من اینه که تا مجمع یالای ۱۵۰۰ و میتونه بیاد روی ۱۶۰۰ تومن. البته اگه تعدیل نداشته باشه.
اگه تعدیل داشته باشه برای امسال ;) بستگی به تعدیلش داره.
خلاصه یه خبری هست دو روز کاری اخیر بیش از ۱۰ میلیارد تومن معامله شده.
فعلا هدف یه چیزی بین ۱۵۵۰ تا ۱۶۰۰ تومنه به نظرم///
نظر
-
فن اوران در حال حاضر از زاگرس بهتره فناوران تا ۱۴۵۰ ميتونه بياد بالا كه ميشه ۲۰ درصد سود ولي زاگرس ۱۵۵۰ تومني ميشه ۱۰ درصدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
میخواستم از قنیشا نوسان بگیرم که حواسم رفت به واتی.
خروج کامل از قشهد .
رفتن تو صف خرید واتی :d
۳۰ درصد هم نقد شدیم واسه هفته بعد که اگه نشستی در کار بود ...///
نظر
-
کپشیرم آرزوست.........[B][CENTER][COLOR="#۰۰۰۰CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر

نظر