در اصل توسط حامد پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postواه واه عجب بازاری کیوان دیدی حق کروی چی شد!!؟؟؟نگفتم این هفته میان رو معدنی و فلزی عجب حقی بود کروی ما که راضی بودیم از این حق خدا راضی باشه دوستان حواسها به ساختمانی ها هم باشه به خصوص ثتران و ایضا کاشیها حجم معاملات در کچینی هم جالب هست با این اردهای نمایشی(خوب چیزیه این اردرهای نمایشی:d)قبل از سال هم گفتم بنده تو اردیبهشت تمامی سهام کاشی خودم رو میفروشم برای امروز هم علی الحساب یه کوچولو ثتران[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفسرب 3476 نشستم ندادن!!!!!!!!!
ساعت 11 به بعد ببینیم میدن.
من موندم چرا بازار مثبته!!!!!!
فردا استیضاح وزیر و ...............=))گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postواه واه عجب بازاری کیوان دیدی حق کروی چی شد!!؟؟؟نگفتم این هفته میان رو معدنی و فلزی عجب حقی بود کروی ما که راضی بودیم از این حق خدا راضی باشه دوستان حواسها به ساختمانی ها هم باشه به خصوص ثتران و ایضا کاشیها حجم معاملات در کچینی هم جالب هست با این اردهای نمایشی(خوب چیزیه این اردرهای نمایشی:d)قبل از سال هم گفتم بنده تو اردیبهشت تمامی سهام کاشی خودم رو میفروشم برای امروز هم علی الحساب یه کوچولو ثتران
من معمولا روی حقها با احتیاط میام. بعضی وقتها بازیهای خاصی دارند. اما اینو مطمئن بودم کولاکه 8-}ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
رانفور هم نیم ساعته 1400 تا 14035 نشستیم ندادن لغو کردیم :d
این ملی انفور ماتیک مگه میزاره ما بخریم :D///
نظر
-
-
-
-
اینم از صف فروش وپترو ............
البته سریع جمعش کردن
مثل این که حمایت میشه :d
بینیم زور فروشنده به خریدار میرسه کل کلیه امروز:D
بازی کمی پیچیده شد !!!!!!!!!!!1///
نظر
-
-
فکر کنم میخوان یه خورده مردم رو در مورد کروی و کلا این گروه به شک بندازن هر چند سود خودشو تو این هفته داد دیگه این گروه هر کی یه سهم از این گروه داشت سودشو کرددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
نظر