خريد دالبر
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postبازم جو عبد الله گرفتمون پکویری شدیم....شوخی با استاد عبد الله محمدی.....به خاطر نامه ای که پکرمان داد.....پکویر به مراتب در این قینت ها ارزنده تره
عید که توکیش بودم این سهم رو تلفنی خدمتتان گفتم خوشحالم که شما هم پکویری شدی به نظرم بازدهی بمراتب بهتراز ولغدر داشته باشهp/e پکویر3است 2بالاتر بره بیش از 50% گین میده
براش یه تاپیک جداگانه باز کردم لطفا نظرات گرانقدر تان را درانجا مرقوم بفرمایید
نظر
-
-
-
در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postاستاد خودتی مهران جان مطلبت رو ندیده بودم
عید که توکیش بودم این سهم رو تلفنی خدمتتان گفتم خوشحالم که شما هم پکویری شدی به نظرم بازدهی بمراتب بهتراز ولغدر داشته باشهp/e پکویر3است 2بالاتر بره بیش از 50% گین میده
براش یه تاپیک جداگانه باز کردم لطفا نظرات گرانقدر تان را درانجا مرقوم بفرمایید
نظر
-
دوستان حواسشون باشه هر سهمي رو نرن بخرن بگن از فردا ديگه گير نمياد- سهام فقط فاند قوي
دولت دلار هم تو بودجه 1500 ديده پس به دلار زير 1500 نخواهد آمد. شايد بيش از اين گران نشود ولي ارزاني در اجناس و دلار نخواهيم داشت
بازار شايد چند روزي بدون منطق خريد و فروش كنه ولي بعد از اون دوباره به مسير خودش بر خواهد گشت.
نظر
-
-
امیدوارم این دوستانی که برخی سهمای پی به ای 3-4 رو مفت می فروشند سهم با فاند قوی بخرند و ضرر نکنند!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
نظر