:-?....مسود فعلا مرحله install شدن تو این فرومه....یکم صبر کن....;)
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخرید صبا نور با انلاین دمم گرم.
با اینکه دو تا انلاین جلوم باز بود . یکیش خراب شد یکیش گرفت ;)
4تا انلاین جلوم باز بود متاسفانه اورد یکیش رو 1500بود که دادند باقیش رو دستورش رو وارد نکرده بودم رفت بالا منتظر بودم ببینم چند قیمت میخوره تا امدیم بجنبیم قیمت بدیم عرضه تمام شد نشد بخرم
خرید وساپا درمنفی2290تا 2300
نظر
-
ولی خودمونیم قیمتهای کلیه سهم ها امروز الکی سقوط کرده فکر کنم خود سازمان اینکار رو میکنه تا توجه به عرضه جدید جمع بشه وگرنه چه دلیلی داره همه فروشنده باشند مگر این چه فرقی با دیگر داره.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط rezael پست شده است View Post
این سهم قیمتش انقدر نیست
هزار تا شرکت دیگه تو بورس هست آخه چه کاریه بیایم سراغ سهم 1500 تومنیه بیخود
ها ؟
نه والا !!!آخرین ویرایش توسط حامد؛ 2012/04/16, 11:15.زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
همینجوری الکی شاخص منفی شد!
خیلیا به این امید که کنور بخرن سهم هاشونو نقد کردن و نتونستن هم کنور بخرن فقط بیخودی فروشنده شدن تو بازار و قیمتهارو آوردن پایین
اینجاست که میگن زمان رکن سوم بازاره (نیما آزادی) و هیشکی بهش دقت نمیکنه مثلا فلان سهامدار فلان سهم رو خریده و گذاشته واس یه هفته دیگه بفروشه ولی بخاطر عرضه اولیه ردش میکنه من خودم چند نفرو سراغ دارم که حجم سهم هاشونم زیاده
یکی از دوستان 30000 تا ذوب 198 تومنی داشت امروز همه رو رد کرد! قبل از عرضه به فکر این بود که 234 بفروشه ولی امروز 216 رد کرد!!! سود کرد ولی سود خوبی نداشت و بازار روهم به سهم خودش ریخت بهم!!! به اینا میگن سر در گمی
حتی فکر این هم نکرد که بیشتر از 500 تا نمیتونه بخره!
در بازار ایران به سختی میشه هماهنگی پیدا کرد بخاطر ضعف در دانش مالیپیامبر اسلام فرمودند: آنکه بدون علم به عمل برخیزد، پیش از آنکه اصلاح کند باعث تباهی می شود.
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....این 4 تا ان لاینیا چه زرنگایین....رفته 6 میلیون پول لپ تاپ داده عرضه اولیه بگیره....:dفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....این 4 تا ان لاینیا چه زرنگایین....رفته 6 میلیون پول لپ تاپ داده عرضه اولیه بگیره....:d
آقا یه چیز بگم از خنده بترکین داشتم رادیو گوش میکردم دیدم صالح آبادی داره صحبت میکنه مجریه ازش پرسید شاخص از اول سال افت کرده صالح ابادی گفت نه اول سال شاخص 25 هزارو خورده ای بوده الان که من در خدمتتونم 26664 واحده .یعنی واقعا برای خودم متاسفم که در بورسی کار میکنم که مدیرش نمیدونه شاخص 27 هزارو 245 واحده.
نظر
نظر