شکربن رو رنج زدیم جمع کردیم پکویر100تا اضافه کردیم
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
خرید کروی ح
حجم جالب معاملات نشون میده دوست داره بره بالا ولی چی ؟
اینم مثل ما تا یاد صحبت های امشب چیتوز نمکی میوفته که قراره بیاد فاز دوم و کلید بزنه و بگه دست به دست هم میریم که نابود شیم و نون گیرمون نیاد بخوریم اونوقته که قید بالا رفتن رو میزنه و کز میکنه رو همون 200 تومان .
خدایا مارو از شر این طاعون خلاص بفرمافراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postكيوان جان شايد هم به خاطر مصاحبه امشب رييس جمهور هست احتمالا گام دوم هدفندي اجرا بشه
قبلا اعتقاد نداشتم واینها راخرافات می دانستم . تااینکه این آقا آمدومن هرروز به این اعتقادم بیشترشد .
ازهمان اول آمدنش هم مشخص بود که ..
فکرمی کنم دراین 7 سال اقتصاد ایران به اندازه 20 سال عقب گرد کرد وما خیلی ازکشورهای دیگرعقب ترافتادیم .
آنهم بانفت بالای 100 دلاراشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
باورم نمیشه یه خبر مثبت :
با قطعيت استعفاي مرتضوي:
مرتضوي به سازمان تأمين اجتماعي نرفت/ تعيين سرپرست جديد در آينده نزديک
خبرگزاري فارس: يک منبع آگاه در تأمين اجتماعي گفت: با قطعيت استعفاي مرتضوي، بهزودي سرپرست سازمان تأمين اجتماعي مشخص ميشود.
منتظر 5 دقیقه بازار مثبت هستیم . فقط 5 دقیقه ها نه بیشترفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postمن خودم به قدم نحص و دست و..
قبلا اعتقاد نداشتم واینها راخرافات می دانستم . تااینکه این آقا آمدومن هرروز به این اعتقادم بیشترشد .
ازهمان اول آمدنش هم مشخص بود که ..
فکرمی کنم دراین 7 سال اقتصاد ایران به اندازه 20 سال عقب گرد کرد وما خیلی ازکشورهای دیگرعقب ترافتادیم .
آنهم بانفت بالای 100 دلار
20 نه 200 سال و هر روز که این سرکار باشه و نگهش دارند ، نحوستش بیشتر دامنگیر کشور و نسل آینده می شه. اگر رهبری بیاد از ملت عذر تقصیر بخواد وهمین امروز هم اجازه بده این نجاست را پاک کنند ، شاید خداوند از سر تقصیراتش زودتر بگذره و امیدی به رستگاریش باشه والا بعید می دونم عاقبت بخیر بشه .
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postخوشبحالت! تو لحظه عرضه آنلاینم قفلم کرد و منو از سیستم خارج کرد. تا برگشتم تو دیدم رفت بالا :((
کیوان جان فردا چهارشنبه است وو قطعا" در قیمتهای زیر 910 ریال معامله خواهد شد
زیاد ناراحت نباشThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
نظر