...خرید رکیش....13040....
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خرید کرمانشاح از صف فروش..........
مقداری هم ثامان از صف فروش افزودیم سهم ارزنده ایه.........آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/04/22, 11:00.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postای بابا این کنور باز هم به ما نرسید .:(
وگرنه خودت که نمی توانی بخری .ةتجربه خودمن)
مخصوصا اینکه آنلاین کارگزاری ات هم شلوغ وپرترافیک هم باشه .البته توکارگزاری های خلوت ممکنه چند تا جلوتربیفت
وگرنه خودت بری جلو.توصف خرید ،وقتی بهت می رسه که کل صف عرضه شده وتو می بینی می تونستی پایین ترهم بخری .
امروز حق رایان 203 تومنی خریدم . همینجوری شانسی نشسته بودیم که رسید .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
مدتی هست که تمرکز پارسال رو در معاملات ندارم اما برای امروز وتوصا قبل از رنج مثبت خریدمدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
اضافه کردن 65000 وپترو
خرید کل فالوم عرضه شده امروز که فردا هم تو رفع گره معاملاتیه . ولی فکر نکنم متعادل بشه. هر چند به این جور سهمها اعتقادی ندارم ولی بقول وحید20 که گفت این سهم دیونه است ظاهرا درست میگه و احتمالا تو این بازار خراب شاید تا 3000ریال را راحت بره جلو و دو مرحله گره را ببینه.آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2012/04/22, 14:02.
نظر
-
-
نظر
-
میگم این کوه نور هم هم عجب سهمی هست همه دنبال خریدنش هستند شاید فردا ما هم کنوری شویم!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
سلام. ..
نمیدونم چرا دوباره هرچی پسورد وارد میکردم نمیشد تا دوباره درخواست تغییر دادم و الآن مشکل حل شد....
این چند روز زیاد پولی نداشتم که کار خاصی بکنم فقط فلوله یه تعداد خریدم...افست اضافه کردم و هر روز در انتظار دارو فارابی در منفی میشینم...ختراک هم اگه یه منفی کامل بخوره عالی میشه و یه 20% راحت میتونه بده...
یاسر شریعت عزیز تو تاپیک سرورم استاد holy عزیز یاد این قضیه انداختم که اوایل چقدر همه گیر میدادن که شما و باربد یکی هستید تا زمان نمایشگاه که با هم اومدیم و دوستان دیدن دو نفریم...اما بد شد که یاد روزای خوبه سایت افتادم....البته من نه استاد بودم...نه یه مبتدی نه یه سفته باز اما الآن میبینم چقدر خوبه که آدم از این فروم نویسی دوری کنه و تمرکزش رو بذاره رو شغل اصلیش و اینجا فقط درصد کمی از تحلیل ها. .پیش بینی ها یا اعمالشو بنویسه....هنوز یه اس ام اس از یه کاربر همین سایت رو گوشیم هست که روز اعلام خرید پتروشیمی اصفهان در 300 تومان بهم داد...بهش اعتماد کردم..شمارمو دادم...بهش اس دادم بخر...در جواب دو تا فحش به خانواده و تهش واژه زیبای مرتیکه سفته باز حوالم کرد...دوستان تو رو خدا رعایت کنید به خدا خیلی از تازه واردا یا ضرر سنگین میکنن یا اینقدر این محیط های مجازی حالشون رو به هم میزنه که میروند...با خودشان میبرند و به دیگران هم از این بدیها میگویند...یادمون رفته تعریف بورس...بازار مالی...اعتماد...صداقت...انسانیت...البته یه روش جدید تحلیلی هم اومده باهاش عجیب حال میکنم اونم اینه که یک نفر بیاد بگه صف فلان سهمو الآن جمع میکنیم...ایضا کد به کد های جدید هم داره در بازار دلبری میکنه...به خدا داره گندش در میاد دیگه.....
دوستون دارم
یا حق
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام. ..
نمیدونم چرا دوباره هرچی پسورد وارد میکردم نمیشد تا دوباره درخواست تغییر دادم و الآن مشکل حل شد....
این چند روز زیاد پولی نداشتم که کار خاصی بکنم فقط فلوله یه تعداد خریدم...افست اضافه کردم و هر روز در انتظار دارو فارابی در منفی میشینم...ختراک هم اگه یه منفی کامل بخوره عالی میشه و یه 20% راحت میتونه بده...
یاسر شریعت عزیز تو تاپیک سرورم استاد holy عزیز یاد این قضیه انداختم که اوایل چقدر همه گیر میدادن که شما و باربد یکی هستید تا زمان نمایشگاه که با هم اومدیم و دوستان دیدن دو نفریم...اما بد شد که یاد روزای خوبه سایت افتادم....البته من نه استاد بودم...نه یه مبتدی نه یه سفته باز اما الآن میبینم چقدر خوبه که آدم از این فروم نویسی دوری کنه و تمرکزش رو بذاره رو شغل اصلیش و اینجا فقط درصد کمی از تحلیل ها. .پیش بینی ها یا اعمالشو بنویسه....هنوز یه اس ام اس از یه کاربر همین سایت رو گوشیم هست که روز اعلام خرید پتروشیمی اصفهان در 300 تومان بهم داد...بهش اعتماد کردم..شمارمو دادم...بهش اس دادم بخر...در جواب دو تا فحش به خانواده و تهش واژه زیبای مرتیکه سفته باز حوالم کرد...دوستان تو رو خدا رعایت کنید به خدا خیلی از تازه واردا یا ضرر سنگین میکنن یا اینقدر این محیط های مجازی حالشون رو به هم میزنه که میروند...با خودشان میبرند و به دیگران هم از این بدیها میگویند...یادمون رفته تعریف بورس...بازار مالی...اعتماد...صداقت...انسانیت...البته یه روش جدید تحلیلی هم اومده باهاش عجیب حال میکنم اونم اینه که یک نفر بیاد بگه صف فلان سهمو الآن جمع میکنیم...ایضا کد به کد های جدید هم داره در بازار دلبری میکنه...به خدا داره گندش در میاد دیگه.....
دوستون دارم
یا حقما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر