امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

کیوان من...البته شما تحلیل های ناب و الگوهای زیباتون رو با دو خط سر هم بندی من یکی نکنید..سایت ها به تحلیلگر نیاز دارند...بی شک ما چشممان پیشرفت شما را میبیند و روحمان از پیشرفت شما خوشحال میشود....اینو جدی میگم که واقعا قبولت دارم و قطعا بسیار پیشرفت خواهی کرد.....

سخته اما زبونم لال زبونم لال کسی که تو خیرشو میخوای به عزیز ترین کسانت توهین کنه آسون میشه...

الآن میبینم که دوستان بسیاری بی منت علمی را که به دست آوردن با شادی و بی منت به دوستان منتقل میکنند واقعا خوشحال میشم....

نمونش خود شما...وحید بیست. .ساده ساده گل....مصطفی مصری پور...آریو...جناب عبد الله محمدی...سینای عزیز...و خیلی دوستان دیگه که اگه از خستگی انگشتام قدرت تایپ داشت مینوشتم..اسامی بالا کسایی هستند که شاید همه جا استاد استاد بهشون نگن اما ببینید چقدر عمیق به بازار نگاه میکنند. .بررسی ها و سیگنال هاشون رو ببینید....قطعا سایت نیازمند مطالب شما بزرگوارانه اما میگم ای کاش من خودم رو وارد اون بازی مسخره نمیکردم و کسی یکبار هم از لفظ استاد قبل از اسمم استفاده نمیکرد...شماها که نمیدونید یه مدت چقدر بد گذشت بهم....

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
      کیوان من...البته شما تحلیل های ناب و الگوهای زیباتون رو با دو خط سر هم بندی من یکی نکنید..سایت ها به تحلیلگر نیاز دارند...بی شک ما چشممان پیشرفت شما را میبیند و روحمان از پیشرفت شما خوشحال میشود....اینو جدی میگم که واقعا قبولت دارم و قطعا بسیار پیشرفت خواهی کرد.....

سخته اما زبونم لال زبونم لال کسی که تو خیرشو میخوای به عزیز ترین کسانت توهین کنه آسون میشه...

الآن میبینم که دوستان بسیاری بی منت علمی را که به دست آوردن با شادی و بی منت به دوستان منتقل میکنند واقعا خوشحال میشم....

نمونش خود شما...وحید بیست. .ساده ساده گل....مصطفی مصری پور...آریو...جناب عبد الله محمدی...سینای عزیز...و خیلی دوستان دیگه که اگه از خستگی انگشتام قدرت تایپ داشت مینوشتم..اسامی بالا کسایی هستند که شاید همه جا استاد استاد بهشون نگن اما ببینید چقدر عمیق به بازار نگاه میکنند. .بررسی ها و سیگنال هاشون رو ببینید....قطعا سایت نیازمند مطالب شما بزرگوارانه اما میگم ای کاش من خودم رو وارد اون بازی مسخره نمیکردم و کسی یکبار هم از لفظ استاد قبل از اسمم استفاده نمیکرد...شماها که نمیدونید یه مدت چقدر بد گذشت بهم....
      مهران جان باور کن تعداد کسانی که دوستت دارند بسیار بسیار بیشتر از آن یکی 2 نفریست که دلت را به درد آورد @};-
      من از بودن و حضور افرادی چون شما در فرومها احساس شادی و انرژی و انگیزه برای نوشتن پیدا میکنم. >:d<
      این جامعه مجازی نمونه ای است از جامعه بزرگ واقعی ما. این رفتارها و تنش ها و ناملایمتها نشان از وجود ابرهای سیاه و سنگینی بر فضای جامعه ما دارد . بی صبرانه منتظر وزش باد شدیدی هستم و از پس آن ، آفتاب..... 0:-)
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• amin68
        عضو عادی
        • Oct 2011
        • 134

پایین امدن قیمت خوراک پتروشیمی هم هیچ تاثیری بر روند بازار نزاشت تنها چیزی که توانایی تغییر بازار از نزول به صعود است دست های پشت پرده....ودیگر هیچ....

نظر

• يگانه
          کاربر فعال
          • Mar 2011
          • 616

مهران عزيز
          هميشه بنده منتظر ارسال پست هاي شما هستم تا با اون قلم شيواتون بتونم هم خودم چيزي ياد بكيرم و هم به اندوخته ها اندكم اضافه كنم

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

امروز یک بلوک 1 میلیونی در رکیش در منفی زده شد تا خریدار را به عقب بکشد
            جدا معلوم نیست تو این سهم چه اصراری دارند سهم بالا نره
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
              مهران جان باور کن تعداد کسانی که دوستت دارند بسیار بسیار بیشتر از آن یکی 2 نفریست که دلت را به درد آورد @};-
              من از بودن و حضور افرادی چون شما در فرومها احساس شادی و انرژی و انگیزه برای نوشتن پیدا میکنم. >:d<
              این جامعه مجازی نمونه ای است از جامعه بزرگ واقعی ما. این رفتارها و تنش ها و ناملایمتها نشان از وجود ابرهای سیاه و سنگینی بر فضای جامعه ما دارد . بی صبرانه منتظر وزش باد شدیدی هستم و از پس آن ، آفتاب..... 0:-)
              آفرین به کیوان و مهران عزیز ، بهتر همه سعی کنیم خونسردی خود را حفظ و به آینده سبز ایران فکر کنیم.

نظر

• 717
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 596

دو دستي سهام هاي خوبمو چسبيدم! مواظب باشين خسته تون نكنن اگه به سهمتون اعتقاد دارين محكم نگهدارين
                سبد: ولساپا فاذر ركيش پارسيان شاهد مرقام

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

خرید وتوکا 3073 >:d

نظر

• alibaghdadi2010
                    عضو فعال
                    • Jul 2011
                    • 378

خرید وپاسار
                    فک نکنم از180پایین تر بیاد

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

خريد حتوكا از قبلم داشتم
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

خريد قثابت خريد كسعدي
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

خبر خوب برای خودروییها

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی:

هیچ خودرو دست دوم خارجی شماره نمیشود
                          بخشودگی نمرات منفی1.5 میلیون راننده
                          عصر خودرو : رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از بخشودگی نمرات منفی یک میلیون و 500 هزار راننده خبر داد و در مورد ورود خودروهای دست دوم خارجی به کشور گفت: هیچ خودرو خارجی دست دوم شمارهگذاری نمیشود.

نظر

• PASHA
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1294

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                            خرید وتوکا 3073 >:d
                            آفرین !
                            من که به زور رو 308 خریدم .اینقدربه این بازار منفی چشم دوختم خوابم برد .
                            خرید پله دوم حتاید
                            اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• fm2006
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 825

سعداله زارعی
                              زارعی در گفت*وگو با فارس:
                              لغو پلکانی تحریم*ها از سوی 5+1 نتیجه اجلاس بغداد خواهد بود

خبرگزاری فارس: یک کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه غرب ترجیح می*دهد لغو تحریم*ها بدون سر و صدا صورت گیرد، گفت: ممکن است 5+1 در مذاکرات جداگانه*ای با هیئت ایرانی آمادگی خود را برای لغو برخی تحریم*ها به صورت پلکانی اعلام کند

آهای ملت . کورین ؟ این خبر مثبت .
                              نه خیر انگار هرچی اخبار بهتر میاد بازار بدتر میشه . کم کم دیگه داره رغت آور میشه جو بازار . واقعا اگه عکس این خبر منتشر میشد چه نتیجه ای داشت ؟
                              فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• قاتل بروسلی
                                كاربر فعال
                                • Feb 2012
                                • 684

خرید قپیرا
                                کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
                                ندایی آمد که :
                                او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

در حال کار...
                                X