خرید وساپا ( الگوی باتر فلای و واگرایی مثبت ) - وبشهر( واگرایی مثبت ) - فباهنر ( نز دیک شدن به اتمام موج 2 و شروع موج 3 )- خگستر ( نزدیک شدم به اتمام موج a و شروع موج b )
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
دوست عزیز واگرایی مثبت به تنهایی دلیلی برای خرید یک سهم نیست بلکه این واگرایی باید تایید شود. به نمودار زیر دقت کن مپنا واگرایی مثبت داد ولی 20 درصد نزول کرد. ان شاالله که سود کنی ولی اگه من بودم صبر میکردم وبشهر210 تومن رو بزنه بعد خرید میکردمدر اصل توسط bourse پست شده است View Postخرید وساپا ( الگوی باتر فلای و واگرایی مثبت ) - وبشهر( واگرایی مثبت ) - فباهنر ( نز دیک شدن به اتمام موج 2 و شروع موج 3 )- خگستر ( نزدیک شدم به اتمام موج a و شروع موج b )
[url]http://farhadbourse.blogfa.com[/url]
نظر
-
-
حواستون به وبيمه باشه دوستان
اضافه کردن فاسمین طلایی
جفتشون برای خرید عالیه دوستانهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
اضافه کردن کنور.
نگاه به معاملات پارسان . خوب دارن حمایت میکنن و میخرن که کار حقوقی هاست . حقیقی ها اگه بودن صف فروش 10 میلیونی هم براش میساختن . فعلا بزار فروشنده ها رو خالی کنن بعد..........
این کنور هم الان فک کنم یه نوسان بده ولی فروشی نیست رو این قیمت :dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/29, 08:36.///
نظر
-
-

نظر