کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید 2 - 3 تا سهم زیر خاکی و آینده دار با تعدیلات سنگین برای گزارشات آیندشون.....البته در بازار عادی این سهما تو این قیمتا گیر نمیاد اما خب الآن همه میفروشن دیگه ما هم از فرصت استفاده میکنیم.....اولیشو اگه شنبه خریدم کامل شد اینجا میگم.....
ديگه نتونستم جلوي خودمو بگيرم ....
خريد پله اول 30 درصد
زامياد ...با ديد مجمع سود امسال 70 و سال بعد هم 70
رتكو ....نه صادرات داره نه واردات ....سود امسال 90 تومن سال بعد هم 90 تومن ....
در حال خريد بكاب و ولساپا هستيم....
همه سهم ها تا يك سال آينده 50 درصد برگشت سرمايه دارن يعني حتي قيمت سهم صفر بشه !!!!!!!!!!
به امید خدا امروز خریدامونو شروع کردیم
پله به صورت 30 درصد تا دوشنبه اول وقت
زامیاد281: سود انباشته برای هر سهم110 تومان...سود سال گذشته 70 تومن و سود سال بعد 70 تومن ....نسبت پی به ای 4.5 به همراه حمایت قوی در محدوده 275 تا 280
رتکو با دید مجمع 415 بقیه هم فردا: سود سال گذشته 90 تومن سال امسال هم 90 تومن با سود انباشته بالا و ماهیت صنعت به دور از حواشی جهانی و داخلی ...نسبت پی به ای پایین و سود حداکثری در مجامع طبق سالیان گذشته
سهمای فردا هم باید از بین ..... ولساپا ...وکارح ...بموتو و کساوه در منفی دوتاشو انتخاب کنم
دید سر مایه گذاری میان مدت
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
فروش پارسیان
35% نقد شدم 15% حق فولاد خریدم منتظرم ببینم چی میشه 45% صدرای(230) و 5% فاراک(250) هر دو در ضرر
امروز دوستم که با یکی بر و بچ اطراف امید دوسته فولاد /مس/معادن خرید من که تعجب کردم به من هم پیشنهاد داد ولی راستش من ترسیدم و نخریدم ( می خوام صدرا یا ح وکار و آرین بخرم)
چون پا سیستم نیستم تا ظهر بگم که امروز چی خواهم کرد نه چه کردم....
امروز پولمان را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم....
با سمت راستش پست بانک میخریم.....با سمت چپش شبریز.......اگه وسطش چیزی موند و صنعت میخریم.....
خب دوستان من هر دو را در منفی کامل خریدم......فک میکنم پست بانک 572 تومانی و شبریز 195 تومانی در بد بینانه ترین حالت 6 ماهه 50% میدهند....این پست بره تا آذر ماه....
نظر