در اصل توسط کیوان پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
امروز با اعصاب ما بازی کردن . از 100 تا ضرر بدتره این بازی ها .
در مورد اخذ عوارض هم اینه که به ازای هر تن 7 دلار از شرکت عوارض میگرن. البته اگه مصوب بشه!!!! البته احتمال لغوش هم هست چون مصرف داخلی نداره سنگ اهن دانه بندی شده !!!
نه اونجوری که خبر گزاری فارس اعلام کرد . خیر نبینه این خبر گذاری با این اعلام خبرش و این شیوه خبر دادنش.
قیمت های جهانی سنگ اهن بالای 100 دلار0 7 دلار کم کنیم میشه 93 دلار بودجه صبا نور هم با 85 دلاره تازه احتمال تسعیر ارز هم برای شرکت وجود دارهآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/05, 11:53.///
نظر
-
-
-
یک پیشنهاد دارم به همه دوستان عزیز
از این به بعد هیچ خبری را به نقل از فالس نیوز نه بخوانید و نه منعکس کنید. بیچاره اون کسانی که امروز ترسیدند و سهامشون را مفت دادند رفت. این خبر گزاری روسپی صفت است . از 100 تا خبرش یکی هم درست نیست. فقط باعث ایجاد تنش و شوک به بازار و ملت است. تعهد و مسئولیت در این خبر گزاری معنی ندارد. بیشتر خبر گزانی است تا خبر گزاری!
نظر
-
-
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postسلام
فقط خواستم از دوستانی که توصیه بنده رو جدی گرفتند و این حقیر رو جهت راهنمایی جهت سود های بی دردسر تر و به مراتب تضمین شده تر از بورس قابل دونستند و به بنده لطف داشتند (در پیام خصوصی )یه تشکر داشته باشم .
وضعیت بازار کاملا مشخصه : مرگ مغزی ( کم کم باید منتظر اهدا عضو و قطع دستگاه اکسیژن بود گویا )
هوای خانه چه دلگیر میشود گاهی
از این زمانه دلم سیر میشود گاهی
حیف عمرمون نیست که اینهمه استرس به خودمون بدیم ؟فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
امروز چه کردید؟ چرا؟
امروز رفتم تو این سایت و مطلبی رو که لینکش رو گذاشتم خوندم
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postبله جناب احمد ;;) دوستان دیگری هم هستند از همشهری های عزیز توی این سایت;;)
من گلپایگانی نیستم اما خیلی نزدیک به شما نزدیکتر از نزدیک**عشق زیبایی را می افریند نه زیبایی عشق را که عشق بر پایه زیبایی همانند ابر اسمانیست که کوتاه مدت مهمان ماست**
نظر
نظر