در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
من هم فعلا تونخ قلرستمدر اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پستفعلا ناخنک زدم! به وپترو و کحافظ
بترانس را زیر نظر گرفتم شاید یک چنگی بهش بزنم !
>:)زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
جواد جان میانگینت چنده؟:d ببینیم کی می تونه تو کف بخره ها! من واسه فرداشم نگه داشتم یکم;)در اصل توسط آریو پست شده است مشاهده پست
افزودن ولساپاح ۱۶۹
آماده شدن برای رفتن به پارک >:d<إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
یاسر جان ۱۹۴ تومن ...اما اصل خریدم مونده که کف بسازه بعد ...ببینیم کی کفو بر میداره ;)در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستجواد جان میانگینت چنده؟:d ببینیم کی می تونه تو کف بخره ها! من واسه فرداشم نگه داشتم یکم;)ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
من که پولم تموم شده دارم سهم سر می برم یکی یکی جلوش!:dدر اصل توسط آریو پست شده است مشاهده پستیاسر جان ۱۹۴ تومن ...اما اصل خریدم مونده که کف بسازه بعد ...ببینیم کی کفو بر میداره ;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
منم سر بریدم :dدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستمن که پولم تموم شده دارم سهم سر می برم یکی یکی جلوش!:d
حفاری ، وبهمن ، و مقداری...
اما هنوز به اعتبارم دست نزدم ..اونو باید سر وقتش به کار بگیرم ;)
من تا رایان رو شکست ندم دست بردار نیستمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
من دیشب شاخص حمل و نقل را نگاه می کردم در ناحیه هیجان فروش بود.در اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستنظر دوستان در مورد خرید حپترو ؟
بخصوص تکنیکالیستهای عزیزما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
وحید جان منم یه چنگی زدم بهشدر اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید کمی حپترو تقریبا در منفی کامل.....
حالا ببینیم چی میشهیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
امروز همه دارند ناخن و پنجول میکشن! کم مونده یکی بیاد به دندون هم بکشه!! :dدر اصل توسط حامد۲۴ پست شده است مشاهده پستوحید جان منم یه چنگی زدم بهش
حالا ببینیم چی میشهما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر

نظر