امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
بورس هم گزارش تحقیق و تفحص مجلس را رد کرد معاون سازمان بورس: سایپا تخلفی نداشته است دیروز گزارش تحقیق و تفحص نمایندگان مجلس از واگذاری شرکت سایپا در حالی قرائت شدکه نمایندگان تحقیق کننده،بیش از یک سال است از وقت خود را به تهیه این گزارش اختصاص دادند اما در زمان قرائت مشخص شد که نتیجه تحقیق و تفحص به نوعی تایید حرکت شرکت سایپا در مسیر توسعه بوده و در واقع دور از انتظار کسانی بود که منتظر فشار بر این شرکت خودروسازی بودند. چه آنکه بلافاصله بیشتر نمایندگان بر این موضوع صحه گذاردند که اولا این قرائت، جنبه گزارشی دارد و دوم اینکه کارشناسان حوزه خصوصی سازی و بورس هم موارد ذکر شده در آن به عنوان دلیل را غیرقانونی دانسته و رد کردند.
http://www.saipanews.com/view-1144.html
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postخرید تپمپی روی 2939 ای جوووونم>:d<
خرید تپمپی 2850 (باما سربریدم یکم براش!)آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2012/05/12, 10:31.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postوحید جان منم یه چنگی زدم بهش
حالا ببینیم چی میشه
حدس میزدم با توجه به تعداد چند برابری حق نسبت به سهم فشار فروش در حق زیاد باشه و باعث عرضه صف سهم بشهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
بازار رسما پكيد هر چي ميبيني صف فروش خيلي از سهمها رو دادم رفتالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
اغلب بازار صف فروشه ولی چرا پایین کمرجانو نمیدن؟؟وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
خريد مرقامقانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
من در حال حاضر بیشتر سرمایه وپست 430 تومانیه و چهارشنبه هم تعدادی باز اضافه کردم(با فروش واتی در صف خرید)و الان فقط وپست دارم.
البته از سهم های بسته هم تعداد کمی قشیر دارم(500عدد)که رقمی نیست.
امروزم از حپترو نوسان 8درصدی گرفتم.
اما این وضعیت بازار ناشی از ابهام در بودجه
ابهام در مذاکرات پیش رو
در پیش بودن هدفمندی یارانه ها مخصوصا با نامه اخیر بانک مرکزیدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
تنها عاملي كه باعث شد بازار اين جوري بشه مبحث طرح تحول هست كه توكلي هم اعلام كرد دولت بايد اين طرح رو انجام بده فقط معلوم نيست با چقدرش موافقت شده صحبت از 54000 ميليارده جايي صحبت از 70000 ميليارده 2 ماه از سال گذشته هنوز بودجه تصويب نشده 7 سال از رياست جمهوري ا.ن ميگذره هنوز نتونسته بودجه رو سر وقت بده مجلس واقعا مملكت رو هواست بعد صحبت از مديريت جهاني ميكنه خاك بر سرالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر