کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مقاومت اول 1287 ومقاومت دوم 1335 تومن ....سهم بالای 1335 تثبیت نشه روند همچنان نزولی ...قبل این قیمت کم اورد خروج کنید...
معلومه که دارمش بابک جان;) اومدی انقلابی بر پا کردی در گروه روی با خریدای کبافقت ها>:d<
من این بافق رو به دید همون تارگت 2600 تومانی خریدم حالا هروقت می خواد بهش برسه واسه من 100 درصد سود میشه;;)
بابک جان دقیقا باید روی مقاومت بفروشی؟؟
این تحریک به فروش چیه برادر؟
یکم صبر داشته باشید ببینید مجمع شیران فرداست.
مصطفی جان
حرف شما متینه
من هم گفتم من خودم شیران دارم و نیازی به واتی دارم
این تحریک به فروش نیست
من نظرم را گفتم
و به نظر من جدا" برای کسانی که خرید میانگینشان پایینتر از 119 تومان است اگر خارج شوند بهتر است
البته چون مجمع فردا صبح می باشد می توانند آنهایی که مجمع می روند بلافاصله به دوستان اطلاع دهند تا ببینند سود نقدی شیران چقدره و آن وقت اقدام به فروش یا نگهداری نمایند
بله به نظر من حرف جناب مصری پور عالیه
دوستان صبر کنید تا فردا ولی آمار مجمع رو بگیرید
در ضمن من خودم اگر پا داد روی 1322 همه واتی هامو خالی خواهم کرد چون همانطور که گفتم من شیران رو دارم و سود خوبی هم تو واتی کردم
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
باسلام خدمت دوستان گرامي يه خواهشي داشتم بنده مقداري حتوكا درسبد دارم اول صف فروش هم هستم به پولش خيلي نيازمندم سهمهاي ديگرم هم بسته شدن اگه ممكنه يكي ازدوستان حدود 20تاي اول صفو برداره مشكلم حل ميشه خداخيرتون بده
نظر