در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط *شاهین* پست شده است View Postفروش بپاس 199.9 خرید اپسیلونی در 190.2
خرید مداران 345 ...
امروز منفی مداران پولبک و فرصت خرید هست.فکر میکنم از فردا روند دیگری را باشد شاهد باشیم.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postفروش شمواد به صف خرید
خروج از بازار
تنها یک بخشی کوچیک از مداران باقی موند که اونم 360 به بالا رد میکنیم .
خلاص[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...هفته بعد خیلی تعیین کننده است...فعلا که طلیعه اش امیدوار کننده بوده....مذاکرات با ازانس مثبت بوده....اگر به تفاهم نرسن مثل سال قبل یه رکود و ریزش ناجور داریم....حداقل تا مدت کوتاهی....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...هفته بعد خیلی تعیین کننده است...فعلا که طلیعه اش امیدوار کننده بوده....مذاکرات با ازانس مثبت بوده....اگر به تفاهم نرسن مثل سال قبل یه رکود و ریزش ناجور داریم....حداقل تا مدت کوتاهی....
پارسال یادمه سهم پی به ای زیر 4 به ندرت پیدا میشد، الان واسه رایان سایپای 2.7 کسی تره خورد نمی کنه!:d
اما خوب اگه مذاکرات موفق نباشه (که اظهر من الشمسه که موفق خواهد بود) جو روانی 2-3 روزه کل بازار باعث میشه بریم از محل فروش دارایی های ثابت نقدینگی جدید جور کنیم برای خرید سهم های خاص;) که با شاخص هم هیچ ارتباطی ندارندإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدکتر جان بعید می دونم مثل پارسال باشه شدتش، پی به ای بازار خیلی مناسب تر شده در بسیاری از سهما
پارسال یادمه سهم پی به ای زیر 4 به ندرت پیدا میشد، الان واسه رایان سایپای 2.7 کسی تره خورد نمی کنه!:d
اما خوب اگه مذاکرات موفق نباشه (که اظهر من الشمسه که موفق خواهد بود) جو روانی 2-3 روزه کل بازار باعث میشه بریم از محل فروش دارایی های ثابت نقدینگی جدید جور کنیم برای خرید سهم های خاص;) که با شاخص هم هیچ ارتباطی ندارند[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
خبر از توافق میدن و بازار اینه وضعش وای به حال اینکه خبر از عدم توافق بیاد.
ما که یه یه هفته ای نقد میمونیم دیگه هیچی نمیخرم///
نظر
-
در اصل توسط hossein sh پست شده است View Postآخه تا کجا میخاد بریزه. همین الان خیلیا تو بازار بیچاره شدند.[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
اون مسئولی که خبر از مثبت بودن مذاکرات دو روزه داده احتمالا از افعال معکوس استفاده کرده=))
چند سالی هست که همیشه مذاکرات مثبته،ولی نمیدونم چرا هر بار تحریما بیشتر میشه!
در ضمن مذاکرات منفی باشه دوباره نصف بازار (شرکتهای صادراتی و قندی و وابسته به بازارهای جهانی)به خاطر رشد شدید نرخ ارز دوباره میرن بالا
نظر
-
در اصل توسط naruto پست شده است View Postاون مسئولی که خبر از مثبت بودن مذاکرات دو روزه داده احتمالا از افعال معکوس استفاده کرده=))
چند سالی هست که همیشه مذاکرات مثبته،ولی نمیدونم چرا هر بار تحریما بیشتر میشه!
در ضمن مذاکرات منفی باشه دوباره نصف بازار (شرکتهای صادراتی و قندی و وابسته به بازارهای جهانی)به خاطر رشد شدید نرخ ارز دوباره میرن بالا
به قول آذری ها گوزوم سو ایشمیر :d
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....پایین تر و پایین تر....تو هنوز جوونی...من تاریخچه ناطق ریزشها هستم....از ریزش بخاطر حمله صدام به کویت...تا 11 سپتامبر....تا حمله امریکا به افغانستان....ووو
می گفتید که اینها فدایی و .. می خواهد .
حالا که می بینم بعد ازضررو علافی و... زیاد درآنجا و
هنوززنده ایم .شاید مردیم دوباره زنده امان کردند .تابازهم ..
بعضی موقع ها به خودم می گم مگرقراره ما چقدرفدایی بشویم
آخه مگر ماچند تا جون داریم .
ماکه مثل شما روغن حیوانی نخوردیم وپوست کلفت نیستیم .
یکم فولای 240 به خریدهای دیروز برای پایین آوردن میانگینم اضافه کردم .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
نظر