کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کشیده شدن روند معاملاتی حکشتی از منفی کامل به مثبت کامل
صف خرید شدن حتاید و حپترو و حق تقدم حپترو که همگی چه به صورت مسقیم و چه بصورت غیر مستقیم با تحریمها در ارتباطن ، نوید مزاکراتی مثبت رو میده
هرچند بازهم نمیشه صد درصد گفت .
یادمه پارسال توسهام صدرا وفاراک
می گفتید که اینها فدایی و .. می خواهد .
حالا که می بینم بعد ازضررو علافی و... زیاد درآنجا و
هنوززنده ایم .شاید مردیم دوباره زنده امان کردند .تابازهم ..
بعضی موقع ها به خودم می گم مگرقراره ما چقدرفدایی بشویم
آخه مگر ماچند تا جون داریم .
ماکه مثل شما روغن حیوانی نخوردیم وپوست کلفت نیستیم .
یکم فولای 240 به خریدهای دیروز برای پایین آوردن میانگینم اضافه کردم .
....فدا تشم یکی از تلخترین خاطره های بورسی من بود....فکر میکردم که میشه با لجبازی مقابل تقدیر واستاد ولی اینطور نبود...و نشدو...زمان ورودو خروج رو گم کردیم و ضرر هنگفتی متحمل....بابا خود منم مارگارین خورم به این حرفا نیست ولی چیکار میشه کرد زیسک میکنی میای تو بازار 100 تومن سود میکنی ازاونور یه میلیون ضرر...اخر سال که بیلان میگیری میبینی پول یه خونه رو گذاشتی....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
میثم جان بنظر من بهترین کار ممکنو میکنی
من امروز واقعا خسته شدم از بس زوم کردم به بازار الانم اساسی خوابم میاد با اینکه کلی کار عقب افتاده دارم :(
حقیقتش این که جدیدا من نمیتونم تصمیم بگیرم چی بخریم . دیروز تو خرید شفارس تردید و امروز تو خرید فایرا ... و حتی فروش کنورهایی که میتونستم بالا بفروشم و همین طور واتی ها ........
جدیدا نمیتونم تصمیم بگیرم برا همین تا گند نزدم میرم یه کم استراحت تا تکلیف این بازار هم معلوم بشه و همین طور دلار لعنتی.......
میثم جان بنظر من بهترین کار ممکنو میکنی
من امروز واقعا خسته شدم از بس زوم کردم به بازار الانم اساسی خوابم میاد با اینکه کلی کار عقب افتاده دارم :(
پس همه مثل هم هستیم. منهم واقعا مدتی هست احساس خستگی مکنم اصلا معلوم نیست باید با چه تحلیلی خرید کنم. قیمت کف واقعا کدومه! مدت انتظار واقعا چقدر هست و ....باز حالا میثم که میتونه نوسان روزانه بگیره دیگه اعصاب نداره ما که باید سهامداری کنیم بیشتر حرص میخوریم!
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر