ثشرق هم یه کارایی داره میکنه انگار نمیدونم بخرم از صف خرید یا نه
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
-
امان از این نوسان گیری های تو میثم. با ۳% هم قانع هستی! ;;) بعدش هم تا ۴۹۰ تومان! راه زیادی داره!در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید پلوله تو قیمت های مختلف
فروش پلوله های زیر ۴۹۰ تومنی که چند دقیقه پیش خریدم با ۳ درصد سود ;) بقیش هم روزهای بعد .......
من با میانگین ۴۰ تومان حالا باهاش هستم ;)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
منم هستم البته اگه هر روز با حجم بالای ۱ میلیون معامله بشه . با سرعت هم اگه بالا بره ناظر گیر میده شفاف سازی میخوان. ;)در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پستامان از این نوسان گیری های تو میثم. با ۳% هم قانع هستی! ;;) بعدش هم تا ۴۹۰ تومان! راه زیادی داره!
من با میانگین ۴۰ تومان حالا باهاش هستم ;)
شما گفتید امروز استراحت داره دیگه ببنیم تا اخر وقت یه ۳ درصد دیگه میده :))
ولی گویا روی ۵۰ قراره کف بسازه. کیوان جان جناب مهربان هم نوسان گرفته از شیران ما که دیگه جای خود داریم///
نظر
-
خریدکسعدی درمنفی۴(۲۱۵۳)...در اصل توسط yousef پست شده است مشاهده پستخریدونفت درمنفی۴(۱۰۱۵)...حجم معاملات خیلی زیاده...
نظر
-
عجب نواسانگيرهايي پيداميشن با ۲-۳ درصد قانعند بزاربره بالا هنوز اول شهدر اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید پلوله تو قیمت های مختلف
فروش پلوله های زیر ۴۹۰ تومنی که چند دقیقه پیش خریدم با ۳ درصد سود ;) بقیش هم روزهای بعد .......
يادته؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
از قبل در حدود ۳۰۰تومان کمی داشتم امروزم در ۳۱۸ ۳۱۹ هارو برداشتم ولی اون تعداد مدنظرمو نتونستمدر اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید وگستر..........
واقعا سهم خشکه....درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
...بدبختم من....:(...دم دستت یه ۵۰۰-۶۰۰ تومن داری کارت به کارت کنی....در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستمنم هستم البته اگه هر روز با حجم بالای ۱ میلیون معامله بشه . با سرعت هم اگه بالا بره ناظر گیر میده شفاف سازی میخوان. ;)
شما گفتید امروز استراحت داره دیگه ببنیم تا اخر وقت یه ۳ درصد دیگه میده :))
ولی گویا روی ۵۰ قراره کف بسازه. کیوان جان جناب مهربان هم نوسان گرفته از شیران ما که دیگه جای خود داریم
....چی بخرم نوسان بگیرم...پلوله خوبه....[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر

نظر