کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
والا زیاد جالب نبود نتیجه، حالا به امید خدا میریم واسه مصاحبه اونجا قبولی نهایی مشخص میشه فرید جان. ما هنوز همون مهندس رو هم هضم نکردیم درست چه برسه به دکتر!;)
ماشالا سید
تبریک میگم
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
مرسی
آخه استقلال چه حرفی باید میزد؟
یه بازی محسن ترکی داورشون نبود ببین چی شدن=))
:-w داش مصطفی رفیقمی اما دیگه دور نگیر دیگه لوطی:D اگه یه مربی در حد متوسط هم بالا سر تیم بود الان هم قهرمان بودیم هم رفته بودیم بالا! اما خدایی واقعا سپاهان تنها "تیم" ایرانه.... از مدیریتش تا تدارکاتش!
:-w داش مصطفی رفیقمی اما دیگه دور نگیر دیگه لوطی:d اگه یه مربی در حد متوسط هم بالا سر تیم بود الان هم قهرمان بودیم هم رفته بودیم بالا! اما خدایی واقعا سپاهان تنها "تیم" ایرانه.... از مدیریتش تا تدارکاتش!
جناب شریعت
با سلام
میگم امان از روزی که سهام استقلال پرسپولیس بیاد تو بورس
دیگه همه تاپیک ها صحبت آبیته و قرمزته خواهد بود:d
چرا سپاهان نمیاد تو بورس
حساب کن مصطفی بره سهام استقلال رو بخره اون وقت دیگه میشه استقلالی :d
البته با اینکه خودم استقلالی هستم ولی خارج از شوخی سپاهان و تراکتور دو تا از تیم های عالی ایران هستند ولی پرسپولیس که اصلا" منو بکشنم سهمشو نمی خرم
فکر کنم از تو بورس هم پرسپولیسو اخراج کنند:d
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
بابک جان اگر واقعا استقلال ارزنده باشه میخریم.ولی استقلالی نمیشیم.
داداش شما میخوای چکار کنی روزهای بعد از فروش سهمش؟:d
پ ن : جواب سلام ،علیکه دیگه;)
:)) حساب کن الان سهام سپاهان صف خرید میلیونی داشت امروز! خدایی تحلیلش هم راحت تره واسه ما که کدومو بخریم:D بابک من خدایی حتما سهام سپاهانو می خریدم، استقلالم که جای خود داره و برای کمک به باشگاه می خریدیم سهامش رو!:^o
نظر