کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوشحالی مردم رو حس می کنم ؛ همه به تکاپو افتادن از خرید جا نمونند ؛اکثر سهمها مثبت خوبی خوردن .........خدایا معجزه کن ......معجزه ای که هیچ کس نتونه خرابش کنه .......خدایا این مردم حقشونه
واسه همه دوستان آرزوی سود خوبی دارم ....انشاالله هر روز همه تون از روز قبل امیدوارتر و پرسود تر باشید
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
دیروز توسعه توکا تو صف فروش میفروخت. امروزم یه نوسان بهش دادن تا دوباره سهمارو خالی کنن.البته بازم باید صفش جمع بشه
مصطفی جان اورعی داره حتوکا و وتوکا رو میفروشه توریل برمیداره مرتیکه وتوکا رو خراب کرد سهم مقاومت رو رد کرده بود ایشون فروخت بچه های توسعه هم ترسیدند فروختند وسهم ریخت
اورعی فکر کنم امروز از حتوکا کلا خارج بشه
با سلام.
دوستان کسی زاگرس رو دیده این چند روز؟!
تا کی قرار ه نزول کنه؟!!!
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
مصطفی جان اورعی داره حتوکا و وتوکا رو میفروشه توریل برمیداره مرتیکه وتوکا رو خراب کرد سهم مقاومت رو رد کرده بود ایشون فروخت بچه های توسعه هم ترسیدند فروختند وسهم ریخت
اورعی فکر کنم امروز از حتوکا کلا خارج بشه
دقیقا همینه.
وتوکا رو از 320 جوری خالی کرد که ساتا هم رو دست خورد.
حتوکا هم که از خداشه تو این قیمتا بده. یادمه وقتی تلفنی واسه بلوک حتوکا باهاش صحبت شده بود(اونوقتا حتوکا 240 بود) میگفت بلوکو 600 میدم.فک کنم با خروج امروز میانگین فروشش بالای 600 شده باشه.
بچهای توسعه توکا هم که ماشالا ..... اینارو دیگه خودم خوب میشناسم.
خیلیا به هوای فدک و... وارد این سهم شدن که امروز فک کنم خارج بشن.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر