خرید خود فاراک زیر قیمت پایانی .....
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در این شب مقدس در حال توبه هستم تا دیگر حفاری نخرم ....
چاهی است بس بزرگ .... چنانچه داخلش بیافتی .... راه فراری نیست ...یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postدر این شب مقدس در حال توبه هستم تا دیگر حفاری نخرم ....
چاهی است بس بزرگ .... چنانچه داخلش بیافتی .... راه فراری نیست ...
و شما هم خوشحال باشید جناب کاپیتانسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
-
سلام بر همه دوستان . فراوری رو از 530 ت دارم بنظر دوستان جکار کنم نگهدارم یا عوض کنم؟ از همفکری تان ممنونم
نظر
-
فروش وملت 47 تومنی و دوباره خرید دوبرابرش در 50 حجم معاملات بالاست خدا بخیـــــــــر بگردونه :-/ !
خرید وپترو 85.2:(
وگسترم رو 290 نشستم ببینم بمناسبت روز مرد کدوم مردی! به ما میفروشه:dجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط *شاهین* پست شده است View Postفروش وملت 47 تومنی و دوباره خرید دوبرابرش در 50 حجم معاملات بالاست خدا بخیـــــــــر بگردونه :-/ !
خرید وپترو 85.2:(
وگسترم رو 290 نشستم ببینم بمناسبت روز مرد کدوم مردی! به ما میفروشه:d
البته میدونم هنوز خرید نکردید. ;)آخرین ویرایش توسط حمید 70؛ 2012/06/05, 10:46.[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر
نظر