مپنا با این قیمت پایینش صف فروش شده چی بگیم والا... کی بازار میخاد برگرده؟
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postاز خلیج فارس مهمتر دریاچه ارومیه هست که هر روز داره به مرگ نزدیک میشهکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
در اصل توسط قاتل بروسلی پست شده است View Postعطا جان مهم تر از هر دوی اینها سرمایه من و شماست که هر روز داره دود میشه میره هوا.حالا خلیج فارس اسمش هر چی که میخواد باشه.به حال من و شما چه تفاوتی داره؟
این کنور تو این بازار باز بشه منو امروز ضربه فنی میکنه
یا امام حسین خودت کمک کن
نظر
-
تا حالا ندیده بودم آ س پ صف فروش باشه که دیدم.ثتران از قیمت بازگشاییش هم پایینتر اومد.کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
-
سلام دوستان.
خبری شده؟ ما یه چند روز بی خیال اخبار بودیم .......
چه صف های فروش خوبی ..........
انلاین چرا خرابه ........
چه شکاری کنیم سهم های با پی به ایه زیر 3 رو .......;) البته اگه خودمون تو صف فروش گیر نکنیم چند تا تعویض جانانه میشه کرد ...///
نظر
-
دوستان عزیز گفتم ثتران 160تا 170 یکی گفت گازت میگرما حالا چند روز صبر کنید ا اس پ 350 شد میخرم
نظر
-
من که در کمین ولساپاح و ثباغ و فاراکح هستم ........... بریم وام بگیریم حیفنننننننن........;)
تازه انلاین ها قطعه بازار اینجوریه!!!!!!///
نظر
-
-
تصمیم گرفتم 30% سرمایه بزنم تو کار بازار جهانی ف ا ر ک س که چند وقته بصورت دمو خرید و فروش میکنم با این وضعیت اقتصاد مملکت ما ک رو هواست و هر روز بدتر بدتر میشه خدا عاقبت همه مارو ختم بخیر کنه.....جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
اینکه بازار بلاخره برمیگرده!شکی نیست ولی اکثر افراد در بازار از هر سهم 10 15 درصد سود قصدشونه
حالا سهمی مثلا 20درصد افت کنه باید کلی بازار مثبت باشه تازه قیمت برسه به قبل و به اصل پولشون برسن سود پیش کش.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر