فروش صدرا با ضرر و خداحافظي با اين سهم و خريد فاسمين
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Postبه نظرم بازار فرصت خريد داد. من فراوري برداشتمخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Postبه نظرم بهترين گروه در بازار امروز گروه روي بود (به همراه چند تك سهم همانند خارك و ...) . از معاملات گروه روي لذت بردم . همونطور كه ملاحظه كرديد حمايت بسيار خوبي از اونها صورت گرفت(بخصوص فراوري و كالسمين) كه هم پر حجم معامله شدند و هم به محض عرضه صف خريد براشون ميچيدند. ان شاا... دوستاني كه خريد كردند سود خوبي كسب كنند
منم فرآوري خريدم....دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد
نظر
-
خريد
حق فسرب
فملي
و اضافه كردم به فاسمين هايم@};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
پر سود باشيد و سالم @};-
نظر
-
از دوستانی که امروز به بهانه های سیاسی دست به فروش سهم زدند عاجزانه تقاضا میکنیم لطف کنن و این بازار درب و داغون و به درد نخور و نابود و ضرر ده و مزخرف را برای ما بدبخت بیچاره ها بذارن . کسی که امروز میفروشه یعنی تحلیلش اینه که اگه مثلا جناب مشایی رو بگیرن eps فولاد مبارکه نصف میشه یا مثلا سایپا تولید پراید رو متوقف میکنه یا تمام پالایشگاه ها تولیداتشون رو تو جوب میریزن یا تمام رایانه های کشور به نشانه اعتراض به حصر فلانی از کار میافتند یا صدرا تمام تجهیزاتش رو یک سوم قیمت بفروش میرسونه و تمام جزیره های صنعتیش رو بین فقرا تقسیم میکنه ؟
یعنی واقعا تحلیلتون در همین حده دیگه ؟
توروخدا تعارف نکنین قریبه بینمون نیستافراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postاز دوستانی که امروز به بهانه های سیاسی دست به فروش سهم زدند عاجزانه تقاضا میکنیم لطف کنن و این بازار درب و داغون و به درد نخور و نابود و ضرر ده و مزخرف را برای ما بدبخت بیچاره ها بذارن . کسی که امروز میفروشه یعنی تحلیلش اینه که اگه مثلا جناب مشایی رو بگیرن eps فولاد مبارکه نصف میشه یا مثلا سایپا تولید پراید رو متوقف میکنه یا تمام پالایشگاه ها تولیداتشون رو تو جوب میریزن یا تمام رایانه های کشور به نشانه اعتراض به حصر فلانی از کار میافتند یا صدرا تمام تجهیزاتش رو یک سوم قیمت بفروش میرسونه و تمام جزیره های صنعتیش رو بین فقرا تقسیم میکنه ؟
یعنی واقعا تحلیلتون در همین حده دیگه ؟
توروخدا تعارف نکنین قریبه بینمون نیستادستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
ما هم از امروز به سیستم خرید و فروش آنلاین پیوستیم ....
فردا میخوام کلی شیطنت کنم تا قبل از ساعت 9 ... :-> ;;)یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postما هم از امروز به سیستم خرید و فروش آنلاین پیوستیم ....
فردا میخوام کلی شیطنت کنم تا قبل از ساعت 9 ... :-> ;;)[COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط rise2rise پست شده است View Postپس كاپتان زودتر بخواب كه خوابت نبرد صبح از آنلاين جا بموني . آنلاين هم قوانيني دارد حتما مطالعه كنيد البته شما كه استاديد .
فردا در مجمع فاذر هستم
از آنجا هم نظاره گر بازار هستم
قوانین را هم صبح میخوانم ....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
امروز فراوري از معدود سهامي است كه حتي 1 سهم هم روي منفي معامله نشده . نرخ 602 تومانش خوب بسته شده . حجم معاملات هم فوق العاده خوبه . به نظرم نيم نگاهي به اين سهم بندازيم بد نيست.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postبا سلام
آقای captain nemo
لطفا در مجمع فاذر جای من را هم بعنوان سهامدار عمده شرکت خالی کنید و از حقوقمان دفاع نمایید
آرزو بر جوانان عیب نیست:D
روژان جان
چشم حتما
در کل مجمع خلوتی است و ظاهرا همه فروخته اند ....
الان هم دارند روضه اول رجب را میخوانند .....یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
نظر