در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در این مورد کامل موافقم باهات. ما بازیگرهای یک صنعت هستیم که در حال حاضر تحت سیطره یکی از اصلی ترین فاکتورهای محیط کلان (فاکتور سیاسی) اسیر شدیم! لذا تا تغییر اون عامل اصلی ایجاد وضعیت، اوضاع تغییر و دگرگونی اساسی نخواهد دید. همه این پایین بالا شدن ها هم نوسانات ذاتی بازاره و نشانگر همین انتظار بازارهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
-
خرید تمحرکه از صف فروشکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
فروش قشهد های دیروز با 5.6 درصد ضرر . نمیدونم کیه و چند تا سهم داره هرچی میخرن صف فروششرو باز زیاد میکنه .......... خیر نبینه :d البته اینم روشی از معاملست ........
اگه فروشندست خوب بهتر هم ازش میخرن ولی گویی مرض داره طرف///
نظر
-
راستی حجم مبنای شصفها چرا 1 هست؟ واقعا خودم خجالت کشیدم این سوال رو پرسیدم بعد این همه سال.....:d:))
به نظرتون شصفها فردا جمع میشه؟؟
شاید هم امروز جمع بشه ;) به نظر من فردا جمع میشه ......صفش اگه امروز جمع نشه..آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/12, 08:37.///
نظر
-
خرید شسینا.......... دیدم یکی خرید منم رفتم پشتش............. گفتم حتما یه چیزی میدونه :d///
نظر
-
شپارس را توجه کنیدبا این خبری که براش اومد 175 کفش خواهد شد.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر

نظر