در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
فروش شسینا های دیروز با ۲ درصد سود . خیلی وقت بود نوسان نگرفته بودم. پول اینترنتمون در بیاد حداقل :)) خودمونیم سهم اصلا فروشنده نداره . ......... سرمایه گذاری ملی دیروز ۵۰۰۰ تا فروخته....///
-
کاذر فروشنده ای نداره الکی سهمو صف فروش کردن که سهم جمع کنندر اصل توسط بنان پست شده است مشاهده پستفکر کنم کاذر فرصت خرید داده با توجه به قیمت پایانیش و حجم معامله فرصت خوبیه برای خرید
نظر
-
این لپارس هم فک کنم امروز نوسان رو بده ......حیف که خوشم نمیاد از این سهم ....
قند اصفهان قیمتش نمیدونم چرا برام خیلی خیلی جذابه ....... ولی جرات ندارم دست بزنم :d
۵۵ تا شفارس تو منفی میخوام نمیدن :))آخرین ویرایش توسط meysam_sh_۲۰۲۰؛ ۱۳۹۱/۰۳/۲۴، ۰۹:۰۴.///
نظر
-
-
ميثم جان اين عکس آواتارت چيه ؟؟؟در اصل توسط meysam_sh_۲۰۲۰ پست شده است مشاهده پستخرید قند اصفهان از صف فروش..........
نکنه رفتي بويو جنسينگ خريدي شيطون <):)
نظر
-
کروی ۲۵۰۰۰
ودی ۵۰۰۰۰۰
وساخت۶۶۰۰۰۰
میگن بد سود توشونه :)) >:d<[SIZE=۱][COLOR="#۰۰FFFF"][COLOR="#۰۰۸۰۸۰"]به جرم وسوسه چه طعنه ها که نشنید حوا ؛پس از او همه تا توانستیم آدم شدیم ؛ ای حوا چه صادقانه حوا بودی و چه ریاکارانه آدمیم(شریعتی)[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
[quote=بابي چارلتون;۱۶۸۹۷۱]ميثم جان اين عکس آواتارت چيه ؟؟؟
نکنه رفتي بويو جنسينگ خريدي شيطون
اره . ........... نوش دارو دیگه این جنسینگ :D حالا چرا شیطون:D
میگن مارکوپولو در سفرش به چین یا کره خیلی خسته بود ........ اینو خورد و حال کرد باهاش ...........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_۲۰۲۰؛ ۱۳۹۱/۰۳/۲۴، ۰۹:۴۰.///
نظر
-
خرید ۲۰ تا دیگه حق رایان! هنوز قویا معتقدم این قیمت ها جوکه برای رایان!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
شایدمیخوان پایانیشوبالابیارن اگه مذاکرات منفی بودنره زیر۲۰۰:pدر اصل توسط هادی۱۲۹ پست شده است مشاهده پستبازار داره برمیگرده مپنا صف خرید شد
نظر
-
اخر بازار همه رو جمع میکنهدر اصل توسط بنان پست شده است مشاهده پستفقط رفتم تو نخ این کاذر خریدار چقدر قشنگ صف فروشو نمیزاره کم بشه از این ۲۵۰ تا ۴تا اردر ۵۰ تاییش مال این باباس هر کی هم میره تو صف فروش سریع برمیداره بنظر من یه خبرهایی تو این کاذر هست
نظر
-
بیشتر از ۳۰% سبدمو من کاذر خریدم و متاسفانه هلان هم نقدینگی ندارم وگرنه حتما اضافه میکردم ...در اصل توسط بنان پست شده است مشاهده پستفقط رفتم تو نخ این کاذر خریدار چقدر قشنگ صف فروشو نمیزاره کم بشه از این ۲۵۰ تا ۴تا اردر ۵۰ تاییش مال این باباس هر کی هم میره تو صف فروش سریع برمیداره بنظر من یه خبرهایی تو این کاذر هستحضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر

نظر